Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas -

26. Jun 2009 16:53

zives

1) šodien pēc darba ar Jāni (cilvēks, kurš palīdzēja man nokļūt šeit) bijām nolēmuši doties spiningot norvēģijas foreles - taču laiks šķita pārāk tveicīgs un tādēļ tika pieņemts visai vienprātīgs lēmums, ka zivis šādā tveicē noteikti neķersies. tā nu es ieguvu dienu savā istabas ēnā ar mūziku un grāmatu.
2) šādas dienas ēnainā istabā dod patīkamu atkaldzirdēšanos ar muzikālām apvienībām, kas nepelnīti bija nokļuvušas manas apziņas pilnīgā perifērijā. šodienas atkaltikšanās prieks ar the books - 2002; 2003 un 2005 gada veikumiem.
3) šodien sāp abas kājās - gan kreisā, kuru sastiepu pasen bradājot pa Sedas purviem (sāpju ignorance noveda pie kaut kāda iekaisuma), gan labās kājas, šķiet, ahileja cīpsla - nu ķermenis vēl, laikam, nav sapratis, ka darbs var būt saistīts arī ar smagu fizisku slodzi :D tā nu es pirms darba iedzeru ibumax un skriešus stiepju avīzes.
4) man ticis piņķerīgākais un apjomīgākais maršruts pilsētā - tas vienlīdz priecē un nomāc. priecē, jo nav pārāk daudz gribētāju, kas gribētu šajā maršrutā strādāt - tādējādi ir cerībā, ka pēc pāris mēnešiem pēc pārbaudes beigām mani nepalūgs ripināties ar savu džimiju (škoda pick-up) mājās. pašreiz šāda perspektīva karājās pār visiem 20 jaunpastniekiem. savukārt nomāc, jo pēdējo nedēļu liekas, ka varētu nokrist abas kājas. ja izturēšu pēc gada noskriešu jebkuru no jums.

P.S. vienā no daudzajiem veikaliem saldētas foreles pieejamas par ~2ls\kg.
P.P.S. Šodien beidzot atradu autogāzes uzpildes staciju, kurā gāzes uzpildes šļūtenes uzgalis atbilda džimija gāzes uzpildes sistēmai. rezultātā zinu, ka autogāzi var tirgot vienā kantorī ar iekšdurvīm, to dara zviedrs, kurš šeit jau ir 13 gadus un viņa brālis ir pastnieks zviedrijā, kur viss,protams, ir lētāks. viņa karšu terminālis neatzina par ticamu esam manu unibankas visakarti, bet viņš bija gatavs noticēt, ka pēc 10 minūtēm atvedīšu nepieciešamo summu skaidrā naudā.
P.P.P.S. jāiet taisīt ēst.

Garastāvoklis:: neēdis
Mūzika: Sun Ra & His Outer Space Arkestra-Nuclear War

pieķēpā!Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry