Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r12. Dec 2009 08:18 hjemme der og her

izkapshana

nav bijis noskaņojuma. nav bijusi vajadzība runāt. nav bijis īsto vārdu, lai vispārinātu konkrētību paģērošās iekšsajūtas. nav bijis ko teikt.
pa bišķim tumsā ietinies - izmantoju apkārtējo tumsu, lai varētu ērti būt nedarošs - īsti negribas bildēt - labāk laiski pavērot, ko bildējuši citi - klusībā pašķendēties. īsti nav iedvesmas mācīties nēģu valodu - tik ļoti jāpiespiežas, lai atvērtu, tik viegli aizvērties spējīgās grāmatas. lasīt lēni un ar lieliem burtiem. labs laiks, lai skatītos - filmas, vairāk animācijas. atsevišķs paldies [info]eerenpreiss par iespēju izgaismot tumsu ar jaukām animācijām. sāku ar šo garšoja dikti labi.

biju uz pāris elpas vilcieniem aizplanējis turp, kur esmu "es tur" saglabājies/palicis/kļuvis. kopumā dikti silti. protams, laika par maz, lai tincinātu dažus noklusējumus. lai saņemtu drosmi pagātnē pazaudētiem un kaut kur vēlāk vienatnē atrastiem piedod. bet var arī bez tā. varbūt tagad ir iespējams tikai vairs tā. reibumā izšķīdināts laiks un atklājas drusku konteksti, kas vieno un veido, šaubas un ticība rītdienai vai dažreiz arī kopīgai vakardienai. paldies jums, kas saglabāja mani tur. pašreiz pietiek. dziļāka analīze un vērojumi paliek dziļākām vietām.

es planēšu atkal. drīz, un ceru ka būs vairāk elpas vilcienu. un tad es ļoti gribēšu satikt Tevi un arī zobārstu.

vakar nevarēju aizmigt pirms darba. lasīju u.tīrona ceļojumaprakstu pa gobi tuksnesi - dikti rosina izkustēties, nepalikt uz vietas, meklēt sevi katreiz citur. tas nozīmē, ka labs ceļojumapraksts, grāmatā jaukas a.granta fotogrāfijas no mongolijas. dikti gribas traukties, arvien vairāk un tālāk. triekties un mesties. grāmatā ieraksts "R.S. par aktīvu dalību ģeogrāfijas olimpiādēs un konkursos. ģeogrāfijas skolotāja." tā vienkārši un formāli. nevis par savā elpā nezaudētu pirmatklājēja elpu, bet par dalību. varbūt tas nemaz nebiju es? varbūt vairs nevēlos piedalīties. nespēju atcerēties par ko bija uzdevumi ģeogrāfijas olimpiādē. varbūt tas tomēr bija pavisam cits es.

nu pagaidām. tiksimies ziemas miega starpbrīžos.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.