Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r4. Nov 2009 18:32 vær til daglig bruk!

suņu gandrīz nav, toties ir daudz un resnu kaķu.
saules vairs nav, toties tumsai piestāv lietus.
virtuve, tēja un sega mirklīga siltuma kredīta nosegšanai.

virtuve

vecākā norvēģijas pilsēta ir ierauta globālā vakcinācijas triecienārprātā - h1n1 - ir latenti inficējis vietējās sabiedrības prātus.
ko vakcinēs, kad vakcinēs, vai man paliks slikti, ja rindā pēc vakcīnas jāstāv vairākas stundas, kāpēc norvēģijā uz miljons iedzīvotājiem mirušo ir vairāk nekā luksemburgā?
kolēģis atbrauca no atvaļinājuma spānijā slims - skaidrs - jāiesloga viņš uz kādu nedēļu pagrabā.
sazin kas šogad uzvarēs "z-svētku patērēšanas kombains vs. h1n1". pagaidām pārāk maz mirušo, bet lieliskie piedāvājumi dāvanām tikai uzņem apgriezienus.

nekoordinets

viņdien pie kolēģa ciemos ievēlās 10 "miskastnieki" no drammenes - bija piektdienas vakars un zēni jau bija nopietni sagatavojušies neizbēgamajai nedēļas nogalei. uzmanību piesaistīja pancīga izskata jauneklis ar drusku nogurušu grebeni. čau, mani sauc igors. man ir 22 gadi. man ir gandrīz visas iespējamās transporta līdzekļu vadītāja kategorijas. es esmu panks. es esmu norvēģijā 6 mēnešu - 7 stundas dienā vadāju miskastes. pirms tam? pirms tam es vadīju autobusu anglijā, bet tur man atņēma tiesības. vispār es mācījos par būvnieku, bet izdomāju, ka negribu visu mūžu lāpstu šķūrēt. mēs divatā vienā ekipāžā esam - uz maiņām vienu dienu viens stumj konteinerus, bet otrs stūrē. pirmdienas ir labas dienas, jo miskastes ir pilnas ar norvēģu ballītēs neizdzerto - uztaisām dūšu un darbs īsāks liekas. saņemu es ap 15000nok mēnesi + 3000nok mitekļa īrei (kopā ap 1500lvl). pie jums ir mājīgi un ābolmaize arī ir ļoti garšīga.

igors kā jaunākais, bet ne skaidrākais bija atbildīgs par kolēģu nogādāšanu atpakaļ 60km attālajā drammenē.
laikam jau vēl patiesi pancisku dzīvesveidu grūti iedomāties - uzlāpīties ar atrastu pusizdzertu vincuku, stūrējot lielu atkritumu vāģi.

beezdomam


P.S. tas kuru līdz šim uzskatīju par tønsbergas bīskapu izrādījās tønsbergas bīskapes vīrs. sajutos dzimumaizspriedmu varā. Vai tu esi domājis par Dievu kā par sievieti?

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.