Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r28. Aug 2009 19:33

aizbraucis

vakarnakt džimijam izpūtējs mazliet sadalījās - pārvietojot avīzes pa kluso tønsbergas nakti sajūta it kā zem mēteļa mēģinātu noslēpt ieslēgtu asfalta urbi. droš' ka kādu norģa iztraucēta nakstmieru pār savu galvu norāvu. pie mājas no eiropaletēm tapa improvizēts pacēlājs zem kura ivo pavadīja labas pāris stundas, lai vaininieci sastiķētu kaut kā kopā.
jocīgi bija dzirdēt no kursa biedra, marcello, viņš ir ieradies šeit no brazīlijas, ka norvēģi tādi neizprotami un nenoteikti - redz viņam rīt ir jāprecas, bet viņš nezin cikos ir kāzas, jo vēl nav piezvanījuši, lai to pateiktu. un līgava/norvēģiete par to nemaz neesot uztraukta. šodien atsūtīja sms, ka cepot kāzu kūku.
šodien algas diena visi tādi smaidīgi un pacilāti jokus plēš - pēc ilgiem laikiem izbauda darbošanos pa internetbanku. iekļaušanas šeitenes samaksas ritmā prasīja spēju 2,5 mēnešus iztikt ar vienu algu - secinājums, ar iztēli un pacietību, ja nav jāmaksā par mājvietu, tad var iztikt ar ~2500nok mēnesī (pārtika un degviela).
par godu algai, draudzībai un no zviedrijas ievestām lētām brūklenēm - saldējums ar ananasu, brūklenēm un vaniļas mērci.
klausos jauno mum albumu, klausos un priecājos - ieaijā pacilāti.



aizbraucis

aizbraucis

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.