spa_a_niete - Romāns 4 nodaļās [entries|archive|friends|userinfo]
spa_a_niete

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Romāns 4 nodaļās [Jan. 13th, 2014|08:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Karoč... stāsts garš, bet es ta aizdomājos...

1. nodaļa
Šoks.
Ir Ziemassvētku laiks, ieeju feisbukā un tur mans viens draugs ielicis bildi no darba tusiņu un kas tad tas? Priekšā smaidīgs Briedis stāv. Rakstu drauga draudzenei sms, viņa esot piefiksējusi viņu, bet nebija salikusi kopā, ka tas ir mans Briedis. Rakstu šokā Briedim, un izrādās jā - viņš tur strādājot.

2. nodaļa
Neliels ieskats vēsturē.
Tagad sanāk, ka es no savas bijušās darba vietas esmu gulējusi nu jau ar trim. Labi, ka tikai vadība zina, ka man ir bijis Andris. PAr Dzintaru es klusēšu, lai vai kā man draudētu. Bet ar Briedi būs kā būs. Jo... ja mēs abi būsim sporta spēlēs, uz kurām man par 89% ir garantēta dalība, tad es toč zinu, ka Briedis mani par Agnesi sauks un es kā muļķe atsaukšos, jo nu tas jau ir reflekss atsaukties uz viņa balsi un tieši šo vārdu. Tad citiem sāks rasties jautājumi.

3. nodaļa
Suši vakara draudzenes atklāsme.
Bija sestdien suši vakars, kurš ieilga kārtīgā divarpusdienniekā un tad nu naktī viņa saka, ka jāņem vēl kāda draudzene līdzi, jo ja tur būs gan Briedis, gan es, tad nu es noteikti būšu ar ko citu aizņemta, jo pēc nostāstiem mēs viens otram esam reizēm kā narkotikas un mūsu hārdkors esot apbrīnojams. Viņa pieminēja vannas epizodi.

4. nodaļa
Ja nu.
Ja nu sanāk, ka tur būsim abi. Ja nu tiešām mēs atkal esam kaifā no mūsu spešl markas narkotikām. Ja nu atkal, kas aiziet. Mana atbilde uz šo viņas daļu bij, ka tad tas būs liktenis un tad šoreiz es gribu pa īstam visu no A līdz Zet alfabētā.
Pēc šīs sarunas, protams, mans prāts sāk darbu. Bet nu bez lieliem sapņiem, pompozām kāzām un citiem elefantiem. A ja nu tā tiešām būs, tad tas būs liktenis un ja trīsreiz saved cilvēkus kopā, tad tas jau ko nozīmē, laikam. (Viena reize ir sagadīšanās, divas - interesanti paskatīties, bet trīs - liktenis?).

Epilogs.
Man joprojām sirds iepukstas trīsreiz viņu ieraugot un atceroties to seksu gribas ierāmēt emocijas un pielikt Luvrā pie sienas.
linkpost comment