sojenna

Bezmiega besis

Oct. 29th, 2017 | 03:48 am
From:: sojenna

Kārtejo reizi nespeju gulēt. Uzmostos ap 2.00 un basta, var skaitit aitas, browsēt instagrammu, bet vistrakākais sākas tad, kad uznāk dzīves pārdomas. Uznāk besis par līdz šim sasniegto, likas, ka kaudze gadu pagājuši bezjēdzīgi, dzīve tiek patērēta pa tukšo. Uznāk besis par to, ka tiek lietots par daudz alkohola. Ka tiek ēsts par daudz neveselīga džanka, pārāk daudz laiks patērēts skatoties bezjēdzīgus seriālus, vai patērēts ejot uz garlaicīgām tikšanām ar cilvēkiem. Stāvoklis tāds, ka domās sevi noliec visās dzīves sfērās.
Besis par to, ka citas var būt super mammas, ka citu bērniem vnk viss perfekti izdodas, piemēram iejusties dārziņā, pašiem jau spēt apģērbties ap 1.5 gadu vecumu, runāt saliktos teikumos un kontik vel ne...
Besis, ka cikvēkiem ir uzmācīgi viedokļi un ka man tie ir jàdzird. Besis, ka tuvākie cilvēki bieži vien kritizē visvairāk. Besis, ka pat tad, kad tev ir labi un pat var teikt, ka veicas, tuvākie spēj norakt to prieku. Un tad vēl tas " Tev jau jābūt pateicīgai par to, citiem jau tà neveicas". Bez maz uzreiz ir jājūtas vainīgai par to, ka kaut kas labs var arī ar mani notikt.
Pašsajūta kakaina. Gribas atslēgties un nejust šīs domas. Šonedēļ arī noslimoju. Kakls tik sāk pāriet. Nav apmeklēts sports veselu nedēłu. Viss pa velti, viss sačakarēts.

Besis par to, ka citi apmeklē dažnedažādas kulturālas izklaides. Spēj sekot aktuālitātēm gan mākslā, gan mūzikā. Un pašai sajūta it kā aizņemtu lieku vietu uz zemes. Un " tev taču ir tik daudz brīva laika. Nestrādā, tusē pa mājām". Idioti. Katras vietas apmeklējums man ir rūpīgs laika saplānojums - kā tikt, cikos vīrs no darba, lai pieskatītu mazo, kā samainīties ar auto. Cikos tikt atpakaļ. Dažreiz pa mājām ņemoties tāds jau nogurums, ka sataisīties prezentabli, lai izietu cilvēkos, šķiet pārāk daudz prasīts. Palikt mājās hūdijà un leggingos šķiet patīkamāka doma.
Un plus vel tas nolādētais bezmiegs. Iet un celties kaut ko darīt arī negribas. Uzmodināšu visu māju. Un no rīta būšu zombijs.
Jau būs 2,5 h pagājušas neguļot nakts vidū. Un tā katru otro, trešo nakti.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: