sojenna

Dzīve kā sinusoīda

Oct. 20th, 2017 | 06:09 am
From:: sojenna

Dzīvē tik tiešām man sokas kā pa y=sinx līkni. Un aptuveni saprotu, ka mans līknes atgriešanās sākumpunktā cikls ir apmēram 3 mēneši. Sākas no " viss ir slikti", tad turpinas uz "akceptējama eksistence", tad uz " wow, man veicas", līdz " absolute bliss". Un tad līkne sāk iet uz leju. Kopumā jocīgi, ka šogad zemākais periods bija iekritis tieši vasaras sezonā. Un pašlaik šķiet, ka viss iet jauki. Vai pareizāk sakot, es uztveru visu diezgan mierīgi. Kas arī ir galvenais pašsajūtas noteicējs. Var iet super labi, ar minimāliem traucēkļiem un uztver to, kā pasaules galu. Var arī visas ieceres nenotikt pēc plāna, bet ja esmu ar to harmonijā, tad, pie vella, lai notiek kā notikdams.
Dzīves aktualitātes pašlaik ietver daudz sporta. Par veselīgu dzīvesveidu es to vel nesteigtos saukt, bet vismaz fiziskās aktivitātes ir dubultotas, ja ne trīskāršotas, salīdzinot ar vasaras periodu. Sportošanai vienmēr nāk klāt tas, ka pilnībā atmetu smēķēšanu. Visumā, pat velme pēc tā pazūd. Tas ir mistisks process. Ka ir periodi, kad to ļoti gribas un ir tādi, ka tas pat prātā neienāk.
Nedrošā daļa pašteizējam dzīves stāvoklim ir tā, ka mans bka strauji ( pārāk strauji) tuvojas beigām. Jau ar decembra sakumu man būtu jāatgriežas darbā. Bet no iepriekšējā darba es, vienojoties ar darba devēju, iešu prom. Tā, ka principā pēc 14. Novembra varēšu iet dezdarbniekos. Tā tāda garlaicīgās realitātes atkāpe.
Vēl atkāpjoties pie y=sinx dzīves līknes. Mani prāta radošākie momenti viennozīmigi notiek vairāk tad, kad līkne tuvojas x asij.
Vēl arī oktobrī veiksmīgi pavadīta mana dzimšanas diena. Šogad bez jebkādas svinēšanas. Un man patika. Laikam briedums atstāj savas sekas.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: