Soikina muldētava - Komentāri
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
Vēl par urantija.lv
Lieliskais resurss urantija.lv izrādījās pērlēm bagātas raktuves, publikāciju sadaļā var tik interesantas lietas izlasīt un tādus piemērus atrast, ka tik turies.
Kad būs brīvāks laiks, nopublicēšu skaistākos citātus un oriģinālākos padomus (piemēram, tādus kuros dziednieki iesaka nelietot medikamentus). Iesākumam citāts no mums jau pazīstamās Skaidrītes Aleksejevas raksta "Komentārs par indigo pie Mārtiņa Geidas raksta."
Šis raksts, manuprāt, skaidri parāda kāds bezdibenis pastāv starp man līdzīgiem cilvēkiem un šiem ezotēriķiem. Kas man ir balts, tas viņiem ir melns un otrādi. Viņiem šķiet, ka viņi ir patieso zināšanu un garīguma nesēji, man viņi šķiet kā stulbuma un tumsonības izplatītāji. Kas viņiem ir attīstība, tā man ir deģenerācija; kas viņiem ir analfabētisms, tās man ir zināšanas.

"Kāds pusaugu indigo, kurš regulāri un ar interesi apmeklē garīgās attīstības nodarbības Urantijas fondā, ap pagājušajiem Ziemassvētkiem šokēja savus vecākus ar skolas atzīmju izrakstu. Atzīmes vairāk vai mazāk bija sekmīgas, taču tur nebija ne vēsts no 7,8,9 un 10. Vecāki bija pieraduši, ka vecākais bērns tajā pat laikā augstskolā mācās šajā atzīmju līmenī un “sīkā” atzīmes likās satriecošas.

Tā kā indigo apzinājās savu spēju vērtību, jo lasa pieaugušo domas, redz orgānu slimības un astrālos parazītus, spēj kontaktēties ar paralēlo pasauli - mājas gariņu, Kosmiskajiem garīgajiem Gaismas skolotājiem, saņem čenelingu jeb ir kontaktieris ar Gaismas spēkiem, spēj domu līmenī sarunāties ar savu kaķi un, redzot veco skolu sistēmu, vienkārši nevar pieņemt novecojušo attieksmi, it īpaši tad, ja klases audzinātāja, pēc savas būtības normāls cilvēks, bet izteikti perfekta ārišķībās (Jaunās Dvēseles tips), šim indigo kādā sarunā nedaudz nievājoši izmeta: “Tu tāds jocīgs”. Izklausījās tā, it kā runa ir par garīgi slimu bērnu. Diemžēl, lielākā daļa no pedagogiem pieder pie Bērna vai Jaunieša Dvēseles tipa, kur pretī indigo, kā minimums ir Nobriedusi vai Sena Dvēsele. Indigo neprot izlikties un pielāgoties pieaugušo (piedodiet) garīgajam analfabētismam."

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/