Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

joy of living the life i'm living Oct. 11th, 2012|11:05 pm

sofia
the years of drama are over.. it's time for action. :D var smieties, bet tā sanāk. last movies i've seen on the big screen -> The Dark Knight Rises and The Bourne Legacy. Next one is Skyfall [Gee, I'm going crazy for that one.. for no particular reason. i just can't wait.] Un tagad vēl šis seriāls, kurš savā plotlinā iet pārāk paralēli Betmenam, lai varētu safārēties, bet action is what is not missing there..

Vsp jau life is also about action :D Piem. šodien bija ļoti laba diena, ja neskaita kārtējās 3 h miega, ūberforšās lekcijas un praktisko katastrofu nodarbību, kurā mēs rēķinājām, cik tālu pie konkrētā vēja var izplatīties ķīmiskā saindēšanās mākonis, un vai tas apdraud mūsu fakultāti. Visādi citādi - palpēju un auskultēju vienu kucēnu, divas kaķenes, vienu kaķēnu un vienu zirgu [hā, which i'm kinda proud of - jo es arī tiešām dzirdēju.. gan tikai diastoles, bet still]. tad pati noņēmu sev asinis analīzēm - grupas un rēzusa pārbaudīšanai [ārpus nodarbību laikā.. jo vnk nebija ko darīt :D un tā kā tētim ir negatīvs, gribēju pārliecināties..] un tad did some magic with my scalpel.. i just dig it. taisījām galvas nervu preparātu. pluss tad mājās noskatījos DogTown raidījumu par suni ar vienu sen amputētu kāju, kuram nenormālākās gurnu problēmas, ka īsti vairs nestaigāja, un magic doctor and canine hydrotherapy. So really good day :)

Un vakar rakstījām kolokviju pie Bundzeļa degļiem, kas silda laboratoriju. vsp diezgan gotiska atmosfēra. tādas liesmas uzgrieztas, ka tik lapas nesadedzini.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: