Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kurš nu būtu domājis Jun. 26th, 2012|09:54 pm

sofia
mana jaukā & mīļā papagailīte izrādījās blood craving bitch. totally.
vakarā piesēdinātais draudziņš mierīgi pārnakšņoja būrī, bet 6 no rīta viņa sāka nabadziņam uzbrukt un izknābāja spalvas ap acīm [moš went for the eyes???!!!] un pēcāk, kad es sadalīju būri 2 daļās, iekoda viņam kājā.. un viņš asiņoja altogether 4 vietās.. turklāt viņa iekoda arī MAN!!! un es arī asiņoju :D tā kā iekoda pamatīgi, nevis ieknieba (chuckle)

omītei Henrijs patīk labāk nekā Karluša, viņa gatava viņu kādam atdot :D bet šis ir wild un uz rokām vsp neiet, slikti lido un no visiem baidās, jo jau pieaudzis un tik būra dzīvi pazīst, kas makes me sorry to change him for another [turklāt es neticu, ka cits Karlušai patiks labāk]

***

2 dienas braucot sabiedriskajā transportā man uzmācās kkādi pensionārveidīgi vīrieši. vakar pat kāpu uz sēdvietas un lecu vienam pāri, jo viņš lika savas rokas man uz ceļiem un kad piecēlos ķipa izkāpt, nelaida ārā. besides pārējiem pasažieriem bija totāli pofig. wtf??!!!

***

stīpa man nebūs, jo paliku 7.ā.. bet tas arī nav slikti.. sort of. jāmēģina dabūt kāda no krutajām, pa 100 :D
vsp aizbrauciens līdz Jelgavai mani izsmēla un i'm already in my pajamas, bet man ir noplīsušas austiņas, kas ir nāve.. jo my audiobook is in it's peak..
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: