Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

the subconscious never sleeps Nov. 24th, 2010|11:28 pm

sofia
well, i'm not as quick as my colleges are [jau šodien no rīta, kad es tikai pirmo reizi izdzirdēju vārdu 'tessera', i recieved the great knews of some people having read the whole thing. good news travel fast indeed].. kas ir pretty impressing, jo i'm the one with nothing to do, but walk around and bake cookies, kas visiem ļoti patika.. un tētis atcerējas, ka viņa omīte tādus esot taisījusi. cokies gan bija through and through ar hunger games, tāpēc es tās īsti neēdu.. vsp gandrīz neko neēdu. how could i?

bet tā grāmata tikai sāk draudzēties ar mani..
'It took a long time for us to even become friends, to stop haggling over every trade and begin helping each other out.'

no sākuma es vsp klausījos tikai pa miegam, kam gan arī bija savs efekts:
pēc pirmās nakts es atcerējos tikai vienu frāzi 'happy hunger games!' un vēl tādā pārspīlēti priecīgā tonī, ka man likās, ka es laikam to nosapņoju, jo baigi tizli skanēja. un vēl kko par kkādu slīcinātu kaķi..
otrajā naktī man bija sapnis par kkādu vēstures/politoloģijas/soc.mācības lekciju, kur stāstīja par cilvēkiem, kas mirst badā.. un rādīja foto.. lots of them. a man [vsp visiem] bija ar ēdieniem pārkrauts galds.. un es neko nevarēju ieēst un domāju [sapnī domāju], par mammas slaveno stāstu - kā viņa atnāca no skolas, ielēja sev zupu, ieslēdza tv.. a tur gāja raidījums par pēterbudgas blokādi.. people famishing or eating each other. [zupa nobeidzās izlietnē..]

vsp pretty interesting, es guļu - ausis strādā, smadzenes strādā.. protams arī sirds un plaušas un grem. sist.. tad kas tad ir tas, kas guļ?

enīvēj. būtu šodien pabeigusi, bet mani piespieda spēlet kārtis.. tāpēc, pabeigšu rīt, bet es biju diezgan spējīga atslēgties, kgan ne pārāk gribīgi.. bet tomēr.
annai un ilzei gan ir pilnīgi dažādi uzmundrinājumi:
* 'visiem viss jau nevar patikt un iet kā nākas' - sort of suggests, ka man tā arī līdz galam neaizķers, vai vismaz liek man tā domāt.
* 'you just wait' - atmodina visas manas 150 versijas par beigām..

es laikam domāju tū much.. kā ar inception, nevaru baudīt. not quite true - jo es izbaudu, bet es negribu baudīt.. es baudu gandrīz visas grāmatas.. the flow of words, how they come together into a sentence.. :) tīrā bauda.. es gribu, lai mani pārsteidz, šokē, sadusmo.. so far it's just another book. cruel, but predictable.. so far..

kgan i'm pretty sure, ka es negribu, lai ir filma. but i'm not sure, ka neskatīšos. [šāda veida plāni vēl nekad nav nostrādājuši]. jo man galvā jau ir my own perfect version. krāsaina, skaista.. ar visiem specefektiem. i don't want it all to be spoiled ar kkādu dārzeņu kunkstēšanu un bicepsu svaru.

p.s. they say - trešā mani šokēs. [neesmu sure es gribu, lai ir trešā.. i have no respect for series. makes the book cheap.]
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: