Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

a day or two Nov. 17th, 2010|02:18 am

sofia
šis būs tāds dienas iespaidu, domu un notikumu atstāsts..

REŽĪMS


es totāli sabojāju savu režīmu. vakar mammai bija brīvdiena un, neskatoties uz to, ka mamma nejutās labi un lielāko dienas daļu mēs nogulējām gultā, skatoties extrasensu cīņu 10. kur viņi lasīja sēnes, tā bija viena no best days in a long time. un tad es taisīju kūku no sabojāta biezpiena ar dīvainu smaku, kakao, mandeļriekstiem un rozīnēm.. kūka gan visiem nenormāli patika. pšš. un tad es atdevu datoru tētim, lai viņš noskatās kā ekstrasensi sēņo.. izdomāju klausīties savu audiobuku un aizmigu.. un tad pusnakti grozījos šā un tā un galu galā no rīta knapi piecēlos un paspēju uz autoskolu.
a šovakar tulkoju dažus papīrus un ļoti gribēju pabeigt un tad pa vidu iejaucās visādas literatūras esejas u.c. brāļa problēmas.. tāpēc šobrīd neguļu.

AUTOSKOLA


samērā exhausting, jo šodien bija 5 akadēmiskās stundas bez pārtraukuma, bet pasniedzēja ir ļoti pozitīva un citēja Mihdi [to stilīgo irāņu ekstrasensu, kurš uzvarēja 3.ajā vai 4.ajā sezonā], kas bija smieklīgi, jo lielākā daļa laikam nezināja, kas tas tāds ir. mums grupā viens čalis no bulgārijas [viņu atveda mamma, kas izskatījās ļoti mammīga un tā arī uzvedās, un es no sākuma pat samulsu - 25-gadīgs vīrietis un ar mammu]. un viņš runā serbiski, maķedoniski un bulgāriski.. un krieviski. ā - nu jā, paņēmu krievu kursu, pagaidām neesmu pārliecināta it was the right decision, jo grāmatiņas ta man latviski.. bet gan jau izdzīvošu..

SUŅI


omīte jau cik dienas prasa man attīstīt viņai kādu foršu tofika bildi. es domāju - i'll go with this one, jo piem. šo viņa norakstīja kā ļoti senu.. bet man gan patīk.. tāpēc bišku photoshopa un sanāca labs desktops. un šodien omīte ienāk manā istabā ar tekstiem:
- tu atceries madaras sunīti?
- protams.
- nu lūk tādu mums vajag. man viņš toreiz tā patikās.
[un tas ir pēc visām viņas klaigām par to, ka neviens suns nebūs tofiks, un ja kāds paņems suni, tad viņa šamējam klāt nenāks, bet tagad pagalmā viņai kāds pateica, ka sunim jābūt, un tagad viņai vajag..]
un šis viss beidzās ar to, ka es viņu pārliecināju, ka viņa kucēnu un jaunu suni nepavilks.. it would be too active for her. tofik even was some 10 years ago.. un tad izskatīju visus online patversmju suņus un visus sludinājumus līdz 10 Ls.. [pārsvarā bezšķirnes un par velti] un es esmu ļoti slikts kucēnu foto skatītājs, jo tas bija tā: 'aww!', 'mmmm', 'awwww', 'awww'..
[kgan man joprojām liekas, ka tofiks ir mājās un guļ koridorī.. es nejūtu nekādas izmaiņas.. no death for me.. yet..]

MĪLESTĪBA


varbūt i'm cold-hearted tāpēc, ka es negribu raudāt, negribu just to tukšumu un sāpi.. iekš 'good will hunting' bija ļoti gudra frāze par to, ka viņš baidījās ļaut sev mīlēt kādu vairāk nekā sevi. es domāju, es baidos mīlēt cilvēkus vairāk nekā sevi.. tāpēc i'm lonely. un ņemot vērā manas paralēles Sārai ar Reta Bonniju un calling them and treating them like 'princesses'.. runājot par mājdzīvniekiem, es laikam neļauju sev viņus mīlēt as much as i loved her..

SAPŅI


sapņos ir anna ar kedām ar skrituļiem, kas ātri braukā šurpu turpu. un madara, kas ļoti daudz raksta skaipā. un rolands, kurš saka: 'o, čau.. [pauze] nu labi, atā, gan jau kādreiz vēl satiksimies!' [kas ir vnk 4.dienas saskriešanās atkārtojums] un visādas katastrofas: ugunsgrēki un plūdi, un lavīnas, un vētras..

FILMAS


deimons ir iebremzējies, bourne supremacy skatījos, kad taisīju kūku, bet mamma to seansu izjauca, jo pamodās un atnāca minēt krustvārdu mīklas. [kas vsp mūsu ģimenes tāds skandālu izretināšanas paņēmiens, lai mums nebūtu jārunā par sāpīgām tēmām, mēs risinām krustvārdu mīklas..] un šodien mēģināju skatīties 'informant!' bet negāja labi.. un kamēr rakstīju uzliku fonā 'everybody's fine'. tā kā rokvelam būs vēl viena filma.
un man būs pastiprināta meridithas nozīme vārdam 'fine'.. jo tā ir 'nobody's fine' filma.. un i have tears in my eyes..
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: