Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sapņu diary [continued] Aug. 20th, 2010|11:19 am

sofia
pamodos ar baigo sensationu, ka sapnī bija killians, bet nespēju atcerēties, kurā brīdī, jo sapni - it kā atceros.

bija kkāds manu klasesbiedru [gan pirmo, gan otro] sanākšana - atnāca 5 cilvēki [vismaz viņi vnm bija pa 5 līdz ar mani vienā vietā un laikā, bet savā starpā kkā nemanāmi mainījās..] -> agnija, birkants, ilze, kalējs, kālis, rolands, suzis, viesturs. gan jau vnk kādi 2 no viņiem bija īsti forgeri gluži kā Īms.

no sākuma pavadījām laiku kkādā bohēmiska paskata dzīvoklī. un pļāpājām par neko. tad gājām ārā. un ilze ieraudzīja fotosalonu un izvilka iepriekšējā salidojuma bildi, kur arī bija 5 cilvēki.. un suzis, teica, ka jāuztaisa mums ar'..

iegājām.. bet tur viss iekšā kkā dīvaini - neta aizkaru, neta mēbeļu, neta apģērbu veikals. jo suzis ar ilzi aizgāja piemeklēt fočenei drēbes un nozuda. birkants ar kalēju staigāja apkārt un kko tur savu apsprieda. kālis gulēja uz kkādas baldahinētas gultas, a es tusējos uz pāspilvenota krēsla un nevarēju ērti iekārtoties. viņš sūdzējās, ka ir garlaicīgi. es teicu, ka nū - tad var jau arī jau taisīties pa mājām.. parunājām un pietiks.. a viņš teica, ka nebija tā domājis, drīzāk vnk ierosināja pastaigu.

un kkā mēs ar agniju ar kāli ejam uz pils laukumu sankt-pēterburgā gar ermitāžas teātri, tā saucamo. un dīvainā kārtā, tur stāv uk karalienes gvarde un skan lielbritānijas himna [nezinu, kāda tā ir, bet sapnī zināju 100%]. un ilze ar birkantu un viesturu apstājas un sāk dziedāt līdzi. mēs ar agniju un rolandu [kurš tagad ir artūra vietā] it kā turpinām sarunu par rolanda precēšanos, bet šis saka, ka vēl nav domājis, jo nezin, cik nopietni viņam tas viss ir.. un agnija saka kko no sērijas - ka laiks skrien ātri. a es saku, ka manam krusttēvam jau 38 un viņš tik tagad precēsies.. bet nu viņam jau 2 bērni. viens noteikti..

un kkā tur ari tas viss beidzas.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: