Just saape... - [entries|archive|friends|userinfo]
sodiiba

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[21. Dec 2004|22:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par taam pashnaaviibas diskusijaam padaliishos.
Es arii 2 reizes esmu gandriiz noleekusi no augstuma. bet tas nav bijis ar noluuku. man vnk patiik doma, ka es vareetu lidot... man taa patika reiz.. pat ljoti... man bija viens raxturiigs sapnis kursh biezhi atkaartojaas. es staavu kalna galaa, dzilji ievelku elpu un laizhos lejaa, tad es saaku lidot kaa spalvinja taa viegli uz augshu uz leju, uz citiem kalniem... bet taa sajuuta... taa ir neapraxtaama... taa sajuuta ir pat pamozhoties veel. sirds dauzaas kaa negudra... taada pacilaatiibas sajuuta... taada briiviibas... laimes... sajuuta. laba sajuuta.
abas reizes ir bijushas alkohola reibumaa. laikam taapeec peedeejos gados atturos no taa, jo vairs negribu buut nekontroleejama... vienreiz jau nebija nekas trax. grasiijos leekt no treshaa staava :) buutu sliktaakajaa gadiijumaa abas kaajas, vai pat vienu salauzusi :) seedeeju jau uz balkona margas kad draudzene uznaaca uz balkona un noraava mani nost. bljaava uz mani utt. tad es tur uz balkona noseedeeju visu paareejo atlikusho vakara dalju blenzdama vienaa punktaa.
otraa reize bija iespaidiigaaka. protams, arii alkohola reibumaa. dziivoju vienu laiku 14 staavaa. tur bija ljoti labs skats uz leju. visas mashiinas, cilveeki, viss bija kaa pasaku valstiibaa - mazinjsh mazinjsh. tur es pa logu leenaam sliideeju aaraa. domaaju sanaaks taa smuki kaa sapnii... taa viegli viegli... bet atkal jau taa pati draudzene ienaaca istabaa, es sabijos un pati meegjinaaju tikt atpakalj ar vinjas paliidziibu. visu vinja vienmeer sabojaa.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]paranoid
Date:22. Decembris 2004 - 08:24
(Link)
Baisi, un man tas patīk :)
Tava draudzene - tavs sarģenģelis.
[User Picture]
From:[info]sodiiba
Date:22. Decembris 2004 - 13:59
(Link)
jaa... draudzene... sen neesmu vinju redzeejusi... diivaini, tagad, kad ne praataa nenaaktu sekot sen aizmirstiem pazudushiem sapnjiem, vinjas nav...