Tas viss ir štrunts - Izbrauciens

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 14th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:17 pm - Izbrauciens
Pirmkaart jau jaasaak ar to, ka ciba tik daudz postus no manis tik iisaa laika periodaa nav dabuujusi, bet nu par shodienas vizinaashanos ar moci nevar neiepuksteet!
Tika apskatiits un dziivee paarbaudiits mans naakamais mocis - Yamaha XJ600N, 1997.gada. Autobaanis - 180km/h un tad veel 80km pa shauriem Bavaarijas kalnu celinjiem ar nemitiigu bremzeeshanos un strauju ieskrieshanos. Komfortablaak un feinaak tomeer ir vizinaaties pa liikumotiem celjiem. Tad nu kad bijaam norinjkjojushi tos 80km, tad izdomaajaam, ka jaabrauc pakalj otram mocim, kas ir jaudiigaaks un lielaaks un tad nu arii pirmo reizi muuzhaa izbaudiiju 210km/h, pie tam uz mocha - teikshu kaa ir, neomuliiga sajuuta!
Un tad saakaas trips pa veel feinaakiem kalnu celinjiem. Smuks vakars, slapjsh asfalts, svaigs gaiss, maz mashiinu. Labaakais jau tas, ka tikai tad, kad piebraucaam pie maajaam saaka konkreeti gaazt!:) Savaadaak lietu nemaz i nedabuujaam!:D
Tas ir vairaak kaa skaidrs, ka pirmais darbs ko paveikshu LV buus noskaidroshu kaada ir proceduura lai tiktu pie mocha tiesiibaam un cik aatri es vinjas varu dabuut!;) UN kad papiirs buus kjeshaa, taa uzreiz ar pirmo reisu uz tejieni peec mocha!:D
Pasitu sev pa plecu - lai izdodas!:D

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]madevil
Date:May 14th, 2006 - 11:29 pm
(Link)
malacis !
[User Picture]
From:[info]mxz
Date:May 15th, 2006 - 07:29 pm
(Link)
Netrako, čali. Tu taču zini, ka nav starpības, vai glāze trāpa pa akmeni, vai akmens trāpa pa glāzi, vai ne? Akmenim nekādas starpības nebūs. Es, protams, negribu dzīt lietu uz tavas parādes, bet nekas labs no tādām lietām sanākt nevar. Tu taču zin, cik Latvijas ceļi ir pilni ar vectētiem, omām un Dmitrijiem visādiem. Tu pat braucot ar 50km/h vari ķezā iekulties ar moci.
[User Picture]
From:[info]snpzee
Date:May 15th, 2006 - 07:51 pm
(Link)
Taisniiba jau Tev ir un LV taadas lietas nemaz i nemeegjinaatu!;) Tur ir cita braukshanas kultuura un celji!:)
Buus jau labi!:)

> Go to Top
Sviesta Ciba