Snikorts - Post a comment
Portfolio | Twitter | Conscientous | Seesaw magazine | Asian Photography blog | Photographer.ru | Artphotolink May 2016
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Sunday, January 25th, 2009 03:43 pm

100% zupa

   Burkānu un ingvera zupa

     
Sastāvdaļas:

  • Divi lieli burkāni
  • 50 g apelsīnu sulas
  • 20 g rīvēta ingvera
  • 70 g sviesta
  • 250 g ūdens
  • sāls
  • pipari
  • baltmaizes grauzdiņi vai arī apcepti ciedru rieksti
Burkānus sarīvē un apcepj sviestā, pievieno apelsīnu sulu, sarīvēto ingveru, ūdeni, sāli, piparus, un visu savāra, bet vēlāk sablenderē.
Pirms pasniegšanas zupai pieber nedaudz apceptus ciedru riektstus vai baltmaizes grauzdiņus.

Padoms:
Ja blenderēšanas procesā pievienosiet saldo krējumu zupa būs vēl gardāka.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: