back | November 23rd, 2009 | forth
anne_ZOMBIE [userpic]

&&&

November 23rd, 2009 (07:34 pm)
current mood:
blank
blank
current song: YPPAH- gumball machine weekend

šodiena ir viena no tām dienām, kad man būtu pagrūti atbildēt, kas šodien pa datumu vai kur nu vēl mēnesi. nezinu. mēnešu beigās ir tukšums, pazūd dienas. šorīt pamodāmies jau nokavējuši visu un tikuntā aizbraucām uz spici pēc milkšeikiem, jo negribējās vēl doties pa skolām. patīk tā. pat uz brīdi atnāca atmiņā, kādas sajūtas bija tos pāris gadus atpakaļ, kad bastojām skolu un bija tāds muļķīgs satraukums iekšā.

vēlreiz mēģināju savu šujmašīnu piedabūt pie dzīvības, bet tas neizdevās. gribēju savus vīriešu kreklus pāršut, lai man derētu, bet nekā. ir vēl palikušas kādas 2 nedēļas līdz pusgada beigām, bet es joprojām neesmu sākusi mācīties. katru nedēļu ir kaut kas,kas tik ļoti attur no domām par mācībām, ka šķiet, ka skola vispār nepastāv. nejua, ka atzīmes būtu tās sliktākās, bet nekas spīdošs jau tur arī nav.

6dieņ biju tukumā. liela balle, daudz pazīstamo un viss jau bija beigi forši, līdz ansis pateica daudzas lietas, ko viņam nevajadzēja teikt, ar to arī viss jaukais vakars beidzās un vairs ar viņu nerunāju. vakar atbrauca, prasīja piedošanu, bet izrādās, ka nemaz neko neatceras no teiktā. muļķīgi, jo tad jau vēl jo vairāk nevar saprast, kapēc kaut kas tāds tika pateikts. vienalga.

gribu būt skaista.priekš sevis
tukumā atkal viena piedzērusies meitene apķērās ap kalu un teica, ka esmu tik līdzīga Mišai Bārtonei un vai es būtu ar viņu kopā, ja es būtu piedzērusies. :D


WHERE DID ALL THE GOOD TIMES GO?
gribās pīpēt.

back | November 23rd, 2009 | forth