back | April 20th, 2009 | forth
anne_ZOMBIE [userpic]

Day 1

April 20th, 2009 (07:49 pm)
current mood:
mellow
mellow
current song: Ladyflash - The Go! Team

vakar sarunas par pārpratumiem līudz 1iem naktī. uff.. tas bija mokoši. varbūt man arī liktos tas aizdomīgi no viņa skata punkta, bet kā var padomāt, ka man patīk tikko iepazīts draugs, kurš man nepavisam nesimpatizē un ar kuru vnk ir jautri? pietam zinot to, cik man ļoti viņš pats patīk. kaut gan vienmēr to pasakot man iestājas pilnīgs pohujs. ai. no rīta uz skolu ķīmijas kā dē, pārējās stundas- laža. pēctam mājās, uz treniņu, jē, vieņmēr pēctam tā foršā noguruma un enerģijas sajūta. patīk.

es šorīt pamodos ar pilnīgi citām domām nekā iepriekšējās dienas/mēnešus, bet tad diemžēl atpakaļ pie iepriekšējām.. man vienmēr ir tā, ka pabūstot kādu laiku ilgāku laiku ar vienu kompāniju, cilvēkiem ballīšu laikā, sāk apnikt sajūta, ka vajadzētu kaut ko jaunu. tā ir arī tagad. 5dienas cilvēku salikums bija sūdīgs, jo nebija chill. bet nu tapēr ir uz, ko tiekties, lai nākamreiz būtu labāk. tagad es gribu atkal taimatu no visiem, nu tiem, kas ir mainīgie cilvēki nevis vienmēr paliekošie. bet jā un vairāk atveltīt laiku sev un skolai un tuvākajiem. man nav vajadzīgas attiecības, nu galīgi nē. bet kā to salikt kopā kautvai domās, ja tomēr ir kāds, kas patīk, bet man tomēr ir risinājums- atstāt visu uz vnk let it flow variantu. es gribu sataisīt dāču. tas būtu freakin' awesome. kad bijām apkurā es iedomājos, ka varētu visas sienas baltas nokrāsot un vnk dzeltenus banāknus sazīmēr, bet nu tas būtu pārāk šizīgi, kad mēs tur čilotu un būtu apkurijušies. :D haha. es gribu atkal iet ārā sauļoties, j\utops bāla, bet tas nemaz nav tik slikti. laikam. un nākam 1diuen būšot +20, jip jip jē! es joproj'[am gribu nokrāsot matus, bet tā tas laikam arī paliks- tikai runāšanas līmenī, jo tomēr kkas vislaik attur.

un fak- norvēģi ir glīti! vismaz tie, kas ir tgd atbraukuši uz mūsu skolu apmaiņas programmā, visi tādi stiļnie un ar seju. hah
viss, kas man ir vajadzīgs katru dienu ir zināt, ko es gribu, bet ne vienmēr tas ir tik vienkārši.

anne_ZOMBIE [userpic]

April 20th, 2009 (10:47 pm)
current mood:
blah
blah
current song: Embrace (Miami Horror & Fred Falke Remix)

un pirmo reizi pa 3 mēnešiem es pateicu visu ko domāju un visu, ko par viņu zināju no citām one night play mates.
rezultātā abi esam radījuši sūdīgu priekšstatu vienam par otru un sajūta ir .. dīvaina. bet patīkama.

aaarrrrghhhh- i want marshmellows! ^__________^
jāiet uzpīpēt uz dāču un tad jau čučet. šodienai pietiks.

back | April 20th, 2009 | forth