Saziemota Linda ([info]sniedze) wrote 6. Janvāris 2009, 00:18
tā ir, ja zina cilvēkus, kas liek mūziku onlainā. lika pasūtīt 3 latviešu dziesmas, bet pirmās, kas ieskrēja prātā, bija dziesmas, kas asociējas ar maniem trīs īpašākajiem dzīves vīriešiem. vienu mīlētu līdz bezgalībai, otru iemīlētu, bet sāpīgi pazaudētu, trešo - draugu, labu draugu, kurš pierādīja, ka draudzība starp vīrieti un sievieti nav mūžīga.

visi trīs jaunajā gadā ir bijis biežs mans pārdomu iemesls. sāku ar PV "Tur kaut kam ir jābūt". tagadējo mīļdziesmu, kuru klausoties tirpiņas skrien, kuru klausoties izbaudīti pavisam skaisti mirkļi ar trešo no viņiem - pēdējo. Tālāk es pārgāju pie smagās artilērijas: PV "Es jau nāku", kas man vienmēr asociēsies ar pirmo mīlestību, ar tiem vārdiem, kas izskan par tiem diviem kalniem, kas stāv viens otram pretim un par to gulēšanu kāpās .. bet trešo dziesmu Gain Fast - Smaids es nu jau kādus trīs mēnešus vienmēr pārslēdzu, izslēdzu, pārgrozīju radio stacijas. šovakar biju spiesta noklausīties.

un kas ir vislabākais? bez emocijām. dzīvoju ar pirmās dziesmas labajām tirpiņām un smaidu pati par sevi. pagātnei vieta ir pagātnē, pie atmiņām. tagad es dzīvoju šodienai un man ir sa-so-dī-ti labi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: