[iCE2] - Nepraats [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nepraats [Mar. 16th, 2004|10:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kā mēs krastmalā pasēdējām, Fraņču krogā pasēdējām, piecas meitenes trijatā savaldzinājām, ar ēdienu kāvāmies un Toma dzīvokli noārdījām.

Turpinaasim atskaites par galveno, tb par alkohola nepraatos pavadiitiem vakariem.
Saakaas viss loti zoliidi, Tomam bija maate aizbraukusi uz buržujlandiju, tapēc šo notikumu protams bija jānosvin. Pie Toma, protama lieta. Tātad. Satikāmies 21.00, Es, Andrejs, Karlowitz. Izdomājām, ka mazliet jāiestrebj krastmalā aliņš. Krastmalā izrādījās ne-tik-silti, kā bija domāts, tapēc izdomājām ātrāk tīties prom. Zvana Toms, prasa kad būsim un vai viņam ir jēga kratīties uz centru. Protams, ka jēgas nav, jo mēs mazliet "pastaigāsim" un tad uzreiz brauksim. Pastaigāšana ātri vien beidzās Francijā (sapratu ka labi nav - tur mūs jau atpazīst bārmeņi). Pasēdējām, padzērām, vēl padzērām. Bet kur tad vakars bez meitenēm?
Pie blakus galda sēdēja 5 simpātiskas (bija 4) pusiereibušas meitenes, kuru vārdi ir izskaloti no manas atmiņas forever, tikpat kā toletes ūdens aizskalo uz mūžīgiem laikiem tikko noliktu kluci. Par 25 gramiem Karlowitz pārdevās un apsolīja ņemt lietu savās stiprajās rokās. Izdzēris 50, viņš devās uzbrukumā, kurā tam uzreiz pievienojās arī Andrejs, bet Karlowitz, sapratis, ka viņu kāds piesedz, notina makšķeres. Ok, viss beidzās labi - mēs šīm piesēdāmies klāt, un bijām 8 cilvēki uz 5 beņķiem. Bija jauri, bet nēerti. Situācija atrisinājās, kad pie blakusgaldiņa sēdošie aiztinās, un mēs sastūmām kopā 2. Tālāk bija daudz kas interesants - dzērām alu & shit, viskautko (stulbu) runājām, man runājamais negāja, taču maniem biedriem vēl kā. Vēl man patika anekdote (Karlowitzam tika 2 - katrā ausī), un konkrētais kex Kaspars, kurš piegāja klāt pie vienas no skuķenēm un brutāli uztaisīja tai "5 second frencher". Gribēju jau saukt "Žetonu Kasparam", bet sapratu, ka labi vien ir, ka klusēju, jo nabaga meitene to ņēma _pārāk_ pie sirds. Toms zvanīja pāris reizes, bet atbilde vienmēr bija viena - sauciens "Nāc atpakaļ gultā" sieviešu balsī, un nebija priecīgs. Kad Karlowitzam zvanīja māte, es izdomāju ka man arī tas pats jāpasaka, tikai rupjā veča balsī. It was fun. Bet pulkstens tuvojās divpadsmitiem, un jaukajām meitenēm bija jāiet uz Pulkvedi (You're welcome). Uz pulkvedi neviens negribēja iet, tapēc nolēmām beidzot doties pie Toma. Beigās vēl apmainījāmies ar telefoniem - Andrejs ar savu sapņu meiteni (viņa bija DIGIMONU fane un ienīda Pokemonus ar visu savu 11-klasnieces sirdi), Karlowitzam tika M0nst0r, bet man netika nekā (taču ne par to šis stāsts). Ok, beidzot sataisījāmies un devāmies prom. Kopumā šī vakara daļa bija izdevusies godam (par to gan paldies maniem kompanjoniem, ne man), jo necik bieži trijatā piecas meitenes savaldzinājuši nebijām.
Izdomājām ka Tomam jāuzdāvina ziedi, lai nemokās nabags (sūdabrālis viņus saspārdija). Pa ceļam vēl ieskrējām veikalā pēc šarma (tuvākā pusgada joks) un devāmies in da h00d. Sākās jau viss ok, iedzērām aliņu, pabazarējām par dzīvi etc. Pēc tam sākās neprāts. Sākumā paārdījāmies zem Andrew W.K.. Tad nez no kurienes uzradās desas (doktora desas nevis "desas") luņķis, ar kuru mēs sākām zvetēt viens otru, kā ar vāli. Toms vēl mēģināja desu uzdročīt, izskatījās jautri, tāpat kā desas bāšana visādās ķermeņa vietās. Desu karš beidzās ar desas sakāvi - to pārplēsa uz pusēm, bet vai tad tas kādu apturēs? Pa vidu neprātam ložņāja kaķis ar desas gabaliem zobos, kurus viņš pamazām vilka uz savu midzeni. Virtuvē esot norisinājies jogurta karš, bet es turējos no bīstamās zonas pa gabalu. Nevarētu teikt, ka mēs uzlējām alu klaviatūrai - drīzāk klaviatūra tajā peldēja. Kad man nāca miegs, aizgāju gulēt, bet pirms tam nolēmu mazliet pastīties necenzēto pr0n (šitāda manta un pa televīzoru!), un momentā dabūju ar burkānu pa ķiveri. Dusmīgs aizgāju uz virtuvi gulēt, kur nelieši mani vienalga noķēra ar savu stulbo dārzeni. Beigās tomēr izdevās veiksmīgi aizlavīties atpakaļ gulēt. Kopumā no rīta redzot māju, likās ka te viesojās bars mežonīgu, no zoo dārza izbēgušu gorillu bars, skaitā ne mazāk kā 20. Ja Toma dzīvoklim tiktu pievienots webcam un adrese palaista irc/čatos, mēs pilnīgi droši paralizētu Latvijas internetu vismaz līdz svētdienai, pulkstens 4.00 no rīta. Realitātes šovs, bļin. Kopumā, kā jau parasti, bija jautri.
</j-cut>
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]bcr
Date:April 5th, 2004 - 05:50 pm
(Link)
Nekas nav labāks par vidusskolniecēm.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:April 7th, 2004 - 07:56 am
(Link)
:)