[iCE2] - Living Dead strike back! [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Living Dead strike back! [Sep. 4th, 2004|10:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lieliskas ziņas patiešām laba kino cienītājiem.

Un pati ziņa ir tāda, ka Bukarestē (Rumānija) un tās apkārtnē tuvojas nobeigumam leģendārās šausmenes "Return of the Living Dead" turpinājumu (o, jā!) uzņemšana. Starp citu, austrumeiropa pamazām paliek par Holivudas otrajām mājām - Prāgā jau tagad tiek filmēta puse no tās produkcijas, tad vēl Rumānija, Bulgārija. Vai zinājāt, ka pirmo Resident Evil bija plānots uzņemt vienā no Kurzemes bunkuriem, bet mūsējo spītības dēļ (naudas gribas, tas ir) filmēšanu pārcēla uz Vāciju? Domājams, ka pie mums varētu būt tik pat lēti, cik Rumānijā, ja pat ne lētāk.
Sēriāla 4. un 5 daļu vienlaikus režisē super-mega-treš-parodijas "Eight Legged Freaks" autors, Elorijs Elkaijems (Ellory Elkayem), kurš kliedz: "Man būs kā Kill Bill, tas ir, divās daļās ar pusgada intervālu!". Šī, bez šaubām, kīno vēsturē leģendārā seriāla pirmā daļa (Alien autora Dena O'Bennona režisētā) joprojām vainago manu "idiotiskāko, bet izklaidējošāko" filmu topa virsotni, otro diemžēl (vēl) nav gadījies noskatīties, bet trešo sapisa Braijens Juzna (Brian Yuzna), pieķerdamies tam, kam nevajadzēja. Bet nu turpināsim ar labo, proti, par ko tad runa ies šoreiz? Behold:
Return of the Living Dead 4: Necropolis pavēstīs šaušalīgu, negaidītu pavērsienu un sātanisku atklāsmju pilnu stāstu par kādu ASV armijas ģenerāli, kurš, ne īsti savā prātā būdams, nolēmis izmantot zombijus kā bioloģisko ieroci (pret Binladenu, droši vien). Tā nolūkos viņš Černobiļas reaktora apkaimē (Pirmā Holivudas filma, kuru filmēja TUR) iepērk pāris mucas ar leģendāro "zaļo mutagēnu", kuras pie pirmās izdevības liek lietā. Protams, ka nekas neizdodas, un ģenerālim & co nu jāmēģina izkļūt dzīviem ārā no slepenas, zombiju pārpildītas militāras bāzes. Bet Ģenerāļa medībās jau devies Galvenais Zombis, terminātorveidīgs eksperimentu upuris ar motorzāģi vienā rokā, un Rembo ložmetēju - otrā. Nu tik būs!!!
Return of the Living Dead 5: Rave from the Grave būs krasi savādāks. Augstāk minētā Ģenerāļa dēls, nebūdams nekāds zābaks, vienu mucu nostriļīja arī sev. Nezinādams, ko lai ar viņu tādu pasāk, mazais farmaceits tās saturu pārstrādāja ripās, kuras tad arī tika iebarotas džekiņa vientiesīgajiem draugiem-tusētājiem. Tad draugi līksmā prātā dodas uz Helovīna ballīti, kur pamazām "atdziest". Dīdžej, uzliec savu labāko plati, jo tā būs tava pēdējā - Reivs no Aizsaules ir sācies!!!
Elorijs tikai apstiprina to, ko jūs paši jau būsiet nopratuši - filmas nebūs vienādas, un kāmēr pirmā filma būs action/horror par cilvēkiem slēgtā telpā ar monstriem, ieturēta "Resident Evil", "28 Days Later" un līdzīgo tradīcijās, otrā būs comedy/horror ar uzsvaru uz pirmo, ieturēta labākajās pirmās daļas tradīcijās.
Finansēt visu šo neprātu piekritusi Warner Bros., kura arī būs filmas izplatītājs visā pasaulē. Nezinu, vai pie mums rādīs vai arī uzreiz uz dvd, bet nu es daudz atdotu, lai vismaz vienreiz noskatītos ko tādu uz lielā ekrāna, nevis uz piecpadsmit collām. Nav zināms, cik brāļi Vorneri tam visam izdalīja naudas, bet mans jūt, ka ne pārāk daudz, kas arī ir labi - lai cik paradoksāli tas arī neizklausītos, jo mazāk iedod, jo labākas šāda tipa filmas sanāk. Aktierus, kas piedalās, nemaz neminēšu - tāpat neviens (ieskaitot mani) viņus nepazīst un nekad nav dzirdējis. Tātad ar nepacietību gaidam šīs potenciāli kulta statusu iegūt spējīgās filmas īsta kino cienītājiem, cerot, ka atpakaļ būs gan "skelets ar acīm", gan zombijsuns, gan "Send more paramedics", gan viss pārējais, kas padarīja šo seriālu tādu, kāds viņš ir. BRAAAAINS!!!!

Bet tikmēr kaut kur Kanādā zombijfilmu žanra krusttēvs Džordžs Romero (George A. Romero) lēnā garā meistaro savas sāgas ceturto daļu, Land of the Dead. Bet tas jau ir pavisam cits stāsts...

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]snake
Date:September 10th, 2004 - 10:31 am
(Link)
tā jau vienmēr - kad no sirds kaut ko ieraksti, tad visiem po, bet kad sāc pisties par to, cik dzīve sūdīga - uzreiz saskrien pat nepazīstamie komentāros. :(
From:(Anonymous)
Date:June 19th, 2012 - 03:39 am

outlet

(Link)
This really answered my problem, thank you! outlet (http://louis-vuitton-onlineshop.org/)