[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

"Latvijas Princese" un citi zvēri Sep. 1st, 2008|10:47 am

snake

Svētdien noskatītais (īpaši ciniski, no torrentiem!) jaunais megašovs atsauca atmiņā visas vecās domas par LV "šoviem" kopumā, ar kurām jau sen gribēju padalīties. Es arī neesmu redzējis nevienu "Dejo ar Zvaigzni", "Divas Zvaigznes", "Rallija Zvaigzne" un jebkādus citus līdzīgos, tikai 1 gab. "Latvijas Princesi", bet viedoklis ir!

Un galvenais, ko es nevaru saprast - kapēc tie šovi ir TIK saldi, tik, kā saka angliski, "safe"? Nav ne tikai nekas asāks vai rupjāks, bet viss esošais it kā norisinātos uz citas planētas, nevis starp ziņu izlaidumiem, kur vienmēr 1000 bojāgājušo kaut kur + tepat Latvijā atkal kāds kādu īpaši kreatīvi sašķērējis. Skaidrs, ka tiek rupji drāzts no ārzemju šoviem, bet kapēc zagtas tiek klišejas, nevis novitātes? Viņiem pat krāsu gamma reklāmās (atceramies - neesmu redzējis) ir vienāda, zeltaini-sarkani-brūna-sīrupaina.

Skatījos to "Princesi" un visu laiku redzu nerealizētas iespējas. Piemēram, pēc raidījuma noteikti vajadzētu titru fonā palaist blooper reel, kur Škutāns Benija Hila tituldziesmas pavadījumā mūk pa Rundāles pili prom no visām saniknotajām princesēm, kuras grib viņu seksuāli iegūt, lai paceltu savas iespējas uzvarēt šovā! Nu tā groteski, uz farsa robežas - Škutēnam uzbrūk toletē, sagaida gultā, izlec no skapja un visādi citādi vajā! Škutonam, protams, vienalga - viņam patīk džeki!

Vēl man bija lieliska ideja par to šovu kur (laikam) Bergmanis vadīja kaut kādu idiotisku ģimenes PG-rated spēli. Aizmirstot to, ka vienīgais, ko var vadīt Bergmanis, ir šovs "Sāpes & Asinis", varam tikai iedomāties, cik ļoti iegūtu tā ģimenes spēle, ja producenti izmantotu visu Bergmana potenciālu - katra raidījuma sākumā Bergmanim ir savādāks enterance (kā Simpsonos)!
- Prožektora gaisma pavērsta uz ieejas vārtiem, taču tajos neviena nav... PĒKŠŅI BERGMANS KĀ HALKS IZLAUŽAS CAUR KREISĀS MALAS SAPLĀKŠŅA SIENU! Šovs var sākties!
- Šovs ir sācies, bet Bergmana nav, visi satraucas, sačukstas... cut to pagrabs, kur Bergmans ir saķēdēts elles ķēdēs, bet saplēš tās ar kailām rokām (variants - zobiem) un pēdējā brīdī ierodas pie satrauktajiem šova skatītājiem!
- Bergmans ierodas studijā 6 rotveileru pajūgā...
Un tā katru reizi kaut kas līdzīgs. Protams, tas būtu milzīgs "WTF?" un es to nenoliedzu, bet par to runātu, to skatītos un, iespējams, arī atcerētos.

Ko es ar to gribēju pateikt? Tikai to, ka īsti neizprotu pašmāju producentus - ja tāpat skaidrs, ka mūsu banānrepublikas ietvaros cilvēki skatīsies visu, ko viņiem baros, tad kapēc nedaudz nepaeksperimentēt un nepieiet lietai radoši?

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.