[iCE2] - Jaunais Gads: Bija Jautri! [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jaunais Gads: Bija Jautri! [Jan. 3rd, 2004|07:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kā es Jauno Gadu sagaidīju.

Aizvadiitais "jaunais gads" pagaidaam ir bijis pats "labaakais" dazhu interesantu detalju deelj, bet visu vispirms:
18.00 /Dec 31st/ prieciigs ierodos pie Toma, kur shie ar Andreju jau izlakushi 0,7 litrus LB greipfruutu degviina. Visi ir prieciigi par manu ierashanos, tapeec nekaveejoties tiek iegaadaats veel 0,5 pudele. Par sulu visi aizmirst, bet kas tad mums? - mandariini-mutanti lieliski noder shajaa gadiijumaa, ja nepietiek ar tiem, vienmeer var nodzerties tiiru kraana
uudeni. Laiks iet nemanot, un par cik mums ir jaabuut 20.00 pie u/v "Centrs", bez divdesmit astonjos tiek nolemts, ka laikam jau taa kaa buutu laiks iet.
20.05 /Dec 31st/ esam @ the rendezvous point, paarsvaraa pateicoties laikaa nokertam mikrinjam. Robis kaveejas par 15min, tapeec aatri tiek uzriikotas WC mediibas, kas vainagojas ar panaakumiem Liivu laukumaa.
20.20 /Dec 31st/ satikts Robis, turpat uz vietas tiek izlemts nopirkt stuff'u, peec iespeejas vairaak, protams. No plashaa RIMI lielveikala piedaavaajuma tiek izveeleets 0,7l KurlanD, 0,5l 3graudu, 2xShampis, taalaak neatceros (LB 0,5 dara savu melno darbu)
20.XX /Dec 31st/ esam pie norunaataas vietas - Franchu kroga ("Franchu krogs" - iestaade kur par franciju atgaadina "vintage" stila plakaati uz sienas + uzraksts "Moulin Rouge. 3 galdinji, baars, lete - no toletes apmekleejuma mani aptureeja tas, ka uz griidas lampas gaisminjaa goriijaas paaris Mr.Hankey the X-mas Poo. Naacaas, kaa parasti, izmantot "Churu" ielas pakalpojumus), ienjeemaam pasuutiitos 2 galdus, tika pasuutiiti paaris tumshie Uzhavnieki utt. Risinot pieklaajiigas sarunas,
atceros, izsmeekeju 7 vai 8 in-a-row, peec kaartas skirojot Toma Parlamentu un Robja Wintston, kaut gan ikdienaa esmu nesmeekeetaajs. Kopumaa, jaasaka atklaati, peec kaada laika es visai maz apjautu, kas iisti notiek apkaart.
XX.XX /Dec 31st/ (bet pirms jaungada) Aizstaigaajaam uz vietu, kur vasaraa ir Doma Daarzs, izdzeeraam nolaapiitu xmas vine pudeli. Nevajadzeeja to dariit.
23.00 /Dec 31st/ Satuseejaam ar kaut kaadiem aarzemniekiem. Pa pusei amerikaanji, bet pederastiska izskata jaunietis bija no Vaacijas. Apspriedaam visaadas lietas, vieniigais ko atceros bija mans shausmiigais Engrish (prieks ka tad veel vispaar kaut ko vareeju parunaat). Turpat uz galda tika sajaukts kokteilju maakslas masterpiece Shnjabis+Cola+Alus, ko es laikam arii izdzeeru (man dzeerumaa var visu ko iebarot, even tehnisko).
24.00 /Dec 31st/ Saluuts. Sampaanietis, prieks, apsveikumi utt.
shai briidii shampanietis veederaa detoneeja visu, kas tai briidii tur atradaas - degviins (3 veidu), viins, alus un karstviins. Nezinu kapeec tik veelu, bet nu jumtu noraava pilniibaa un uz ilgu laiku...

///// SHEIT TUULIIT PAT SEKO PILNIIGS BLACKOUT UZ DAUDZAAM STUNDAAM ////

XX.XX /Jan 1st/ Pamostos. Saprotu ka gulju uz akmens griidas. Apkaartne izskataas peec beeninjiem. Jakas nav. Auksti. Kaut kaads gruziinu (jeb uzbeku? nu juus saprataat) purns man bauro virsuu. Vecim pie kaajas bokseru skjirnes suns, rej kaa taads suns no elles. Dialogs:
Gruziins: #, tu, #, ko, #, te, #, dari?
Es: Nezinu
Gruziins: #, no #, kurienes #, tu #, esi?
Es: Nezinu
Gruziins: #, Tu #, esi #, taads #, idiots, #, kur #, ir tava #, jaka?
Es: NEZINU!
Gruziins: #, Aatri #, velcies #, iekshaa #, dziivoklii!
Es: Nekur es #, neieshu
Gruziins: Tu esi taads idiots
Es: Kur ir izeja
Gruziins: Tu esi taads idiots
Es: KUR IR IZEJA?
Saprasdams, ka runaat ar sho nobela preemijas laureaatu ira bezceriigi, noskreeju lejaa pa kaapneem, atveeru durvis (izraadiijaas - pareizaas) un izveelos uz ielas. Apkaart bija kaut kaadas koka divstaavenes, noliktavas, doki. Pirmoreiz dziivee mani paarnjeema nepatiikama sajuuta, ka man sasodiiti nav ne mazaakaas jausmas, kur es atrodos. Biju domaajis ka es
Riigu paziistu pietiekoshi labi, lai peec 2-3 min pateiktu kur es esmu, bet nekaa. Peec 5min skrieshanas pa nepaziistamaam vietaam sapratu, ka vajag ieskriet kaut kur sasildiities. Pirmaas 3 durvis bija ciet, ceturtajaas kaut kaadi straadnieki koda, negribeeju jamos trauceet, piektaas paraaddurvis izskatiijaas peec nariku pritona. Beidzot pie apvaarshnja paraadiijaas kaars. Izskreeju shim pretiim, un saaku maat ar rokaam, lai apstaajas, ar nodomu paprasiit celju uz pilseetu. Kaut kur manaa plaanaa bija kljuuda, jo mashiina strauji apgriezaas otraadi, un, uznjemot aatrumu, saaka strauji attaalinaaties. Nerazha, bet nekas, jo tepat jau ir tramvaja pietura (no kurienes?), kur mans bezmaaju braalis malkoja kaut ko savaa nodabaa. Pieskreeju klaat un nez kapeec saaku kliegt:
Es: Vecais, pasaki man tikai vienu - kur, ellee rataa, es atrodos???
Bum: Jaunmilgraavis, deelinj
Es: Uz kuru pusi ir centrs?
Bum: Tur, seko sliedeem
un noraada man aiz muguras. BINGO! Jaunmilgraavis. Bet ko es dariiju jaunmilgraavii? kaut kaadaa maajaa? kameec es neesmu savaas maajaas? Shie interesantie jautaajumi man deva vielu paardomaam kaameer es visaa aatrumaa skreeju maajaas, jo sapratu, ka saaku salst. Peec 15min sprinta es saaku atpaziit apkaartesosho maaju apveidus (Vecmilgraavis ir naakamaa vilciena pietura aiz maneejaas Sarkandaugavas). Pa celjam bija loti slidens un man kaajaas bija kurpes, rezultaataa es gandriiz nesalauzu kreiso roku pie elkonja, paardauziiju labo ariidzan pie elkonja, abus celjus, labo uzaci, deninjus un uz pakaljas man ir greipfruuta lieluma zilums.
7.00 /Jan 1st/ ieskrienu maajaas, mutere ir LOTI dusmiiga, vieniigais ko pateicu likdamies gultaa bija "Es esmu noguris, man jaaceljas divpadsmitosmmmpffshhhh..."
12.00 /Jan 1st/ pieceljos. Darbaa bija jaabuut 12tos, nevis jaaceljas. apgeerbjos kaut kaadaas vecaas dreebees (peec nakts izgaajieniem jaunaas ira, mmm, netiiras :-)
13.30 /Jan 1st/ esmu darbaa. "Atvainojos ka noguleeju" no manas piepampushaas sejas tiek uzskatiits par pietiekamu, tapeec paklibojot apkaart pa zaali un paskatotoes, kaa meitenes veic inventarizaaciju, uz jautaajumiem "Sergej, paliidzeesi?" atbildu "Jaa, tuuliit, tikai aizieshu tur un tur".
16.00 /Jan 1st/ Pazinoju, ka man ira temperatuura, tapeec es eju maajaas.

Secinaajumi:
Misteerija Nr.1: KUR IRA MANA JAKA? 200$ veerto jaku negribas pakaast taapat vien. Kas es vinju pazaudeeju? Atstaaju kaut kur? Goperi atnjeema? WTF?
Misteerija Nr.2: Kas notika starp 00.00 un aptuveni 6.00?
Misteerija Nr.3: Ko es dariiju Jaunmilgraavii? Kapeec tieshi tur? Maaja bija krietnu gabalu no jebkuraam transporta liinijaam? Kapeec es gaaju tieshi uz turieni? Es pats gaaju? Vilka mani kaads?

Mistererija Nr.1 atrisinaajaas liidz ar zvanu Tomam: Jaka ir pie vinja. THANK GOD! Izraadaas es esot vienkaarshi pieceelies no galda, pazinojis ka eju maajaas, un aizgaajis. Frendi tikai pasmeejaas, jo domaaja ka es jokoju un eju uz wc. Es laikam tagad kaadu laiku vairs vispaar nejokoshu.

Mistererija Nr.2 atrisinaajaas peec otraa zvana Tomam. Mees esot saseedushies ar kaut kaadaam meiteneem, kur es esot bijis drausmiigi aktiivs un vispuseeji atjautiigs un aspraatiigs. OMG! Es briinos kaa es vispaar savaa staavoklii kaut ko pateikt vareeju. Visaadaa zinjaa es neatceros ne ko es esmu teicis, ne kam, ne ar ko mees seedeejaam, n.e.k.o! Juutos kaa Stiivs Roulends (jeb Dzheisons Flajs?) kaut kaadi fleshbeki pa galvu skraida, bet galveno neatceros :-)

Mistererija Nr.3 pagaidaam paliek atklaata, un, iisteniibaa sakot, labaak lai taada arii paliek. Negribaas kaut kaa peekshnji atcereeties sado-mazo tusu ar gruziina gimeni un suni :-P lai gan dibens man nav saapeejis, takaa shajaa lietaa laikam viss ir normaali.

Pagaidaam viss.

PS. Un kaa es tagad vareeshu apcelt mazgadiigos lohus kas vazaajas pa Vecriigu apdzeerushies un nekontrolee ko dara? Lai gan - katram tak dziivee ik pa briidim gadaas kaads interesantaaks piedziivojums, ne?
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:January 3rd, 2004 - 09:08 pm

labaas atminjas, vareesi mazbeerniem staastiit.

(Link)
eu, paklau, es gribu sheitan arii pieregjistreeties, bet man te met aaraa "Lai izveidotu jaunu dienasgraamatu, tev no jau esosha Sviesta Cibas lietotaaja jaaizprasa speciaals kods! Esoshie SC lietotaaji kodus var genereet Invite lapaa". Tu nevari man dabuut to fakino kodu?
[User Picture]
From:[info]snake
Date:January 3rd, 2004 - 10:00 pm

Re: labaas atminjas, vareesi mazbeerniem staastiit.

(Link)
meilu atsuuti, iedoshu tev fakino kodu
[User Picture]
From:[info]copy
Date:January 3rd, 2004 - 09:17 pm
(Link)
nja. buus ko atcereeties (vai neatcereeties) :)
From:[info]karlik
Date:January 3rd, 2004 - 09:59 pm
(Link)
Esi labs piemeers visiem :>
[User Picture]
From:[info]snake
Date:January 3rd, 2004 - 10:25 pm
(Link)
jaa paldies
From:(Anonymous)
Date:January 3rd, 2004 - 10:17 pm

Toma meils

(Link)
wolfpac@navigator.lv

From:(Anonymous)
Date:January 3rd, 2004 - 10:48 pm

(Link)
Es briinos kaa es vispaar savaa staavoklii kaut ko pateikt vareeju Tici man - tu nevareeji gan neko pateikt, lai gan meegjinaaji. :)))) Toties tu ljoti labi sadraudzeejies ar aarzemniekiem, fotograafeejies un man liekas, ka pat apmainiijaaties ar meiliem. Veel bija diskusija par to, vai vaacieshi karaa bija labie vai sliktie - kaa parasti. :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:January 3rd, 2004 - 11:19 pm
(Link)
es vienu negribu shajaa dziivee - redzeet sevi no malas shaados briizhos
[User Picture]
From:[info]kaitnieks
Date:January 5th, 2004 - 01:46 pm
(Link)
Labs, Tev zhetonu kleepis.