[iCE2] - Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004) [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004) [Jul. 19th, 2004|09:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kvalitatīvas animācijas cienītājiem.

Jaunākais modes vilnis Holivudā - atbalstīt vasaras grāvējus ar "supporting" animācijas filmām, kuras iznāk direct-to-video un palīdz, tā teikt, "build the buzz". Līdzīgi kā "The Animatrix" pagājušogad, tā "Van Helsing: London Assigment" un "CoR: Dark Fury" (Abi no Universal) šogad un "Star Wars: Clone Wars" multenes līdz pat nākošmaijam. Tikmēr, kāmēr šajos projektos tiks ieguldīts tikpat darba, cik patreiz, un piesaistīti talantīgi animatori, man viss patīk :)
Tātad, turpinu iepazīties ar "Pitch Black" mitoloģiju. Šoreiz galdā - animācijas īsfilma "Dark Fury", kura vēstī par to, kas tad īsti notika pēc "Pitch Black" un pirms "Chronicles of Riddick", kur palika Īmams, Džeks (Kira) un kas Tūmbsam (Toombs) ir pret Riddiku. Šo svarīgo darbu Universal uzticējusi Korejiešu izcelsmes animātoram Pīteram Čengam (Peter Chung), kurš pazīstams pēc MTV animācijas seriāla "Aeon Flux" un Animatriksa episodes "Matriculated". Nezinu, cik gan Čenga kunga darbus var pieskaitīt pie anime stila, jo tas stils viņam ir tāds ļoti, ļoti īpatnējs. Anyway, te viņš neslikti iederas, un Čenga kungs arī pastrādājis godam: Riddiks ar biedriem nonāk uz algotņu kuģa, kur nokļūst to samaitātās pavēlnieces varā. Pavēlniecei ir kāds ļoti īpatnējs hobijs, un Riddiks tajā spēlē gandrīz vai pirmo vijoli... Atklāt kaut ko vairāk būtu ļoti nežēlīgi, galu galā filma iet tikai apmēram pusstundu, bet tajā notikumu sabāzts gandrīz kā veselā filmā. Skatītājus sagaida vairākas ļoti oriģinālas un pārdomātas epizodes - tādas, kā grandioza apšaude bezsvara telpā un Riddika kroņa numurs, cīņa pilnīgā tumsā, kā arī vēl daudz kas cits. Kopumā - baigi labais, un gribētos, lai šādas sērijas būtu vismaz kādas piecas, bet nu, diemžēl, cik ir tik ir ;)
Atlika vien "Escape from Butcher Bay" paspēlēt, bet to kāmēr uz PC vēl portēs (sola Decembrī, bet jūs tak pazīstat šo industriju :)

linkpost comment