[iCE2] - The Longest Yard (2005) [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The Longest Yard (2005) [Jul. 15th, 2004|10:27 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Laimīgais Gilmors ķeras pie bumbas.

Nu ne gluži Gilmors bet gan Adams Sendlers (Adam Sandler), bet nu kāda starpība ;) Tātad, Sendlers nolēmis mazliet novērsties no sava ierastā tēla - Simpātiskā Idiota, un pamēģināt spēkus cita veida lomā (un es nedomāju "Punch-Drunk Love" turpinājumu).
Kā zināms, Holivudai vienmēr trūkst jaunu ideju, un tā, ik pa brīdim, ar lielu prieku pārstrādā vecās.Šoreiz izvēle krita uz 1974. gada "The Longest Yard", kur Bērts Reinolds (Burt Raynolds) tēloja izbijušu amerikāņu futbola uzbrucēju, kurš, nonācis cietumā, savāca komandu no ieslodzītajiem, lai spēlētu ar uzraugu komandu. Neko neatgādina? Pareizi, nesen mūs jau priecēja "tie paši vēži citā kulītē" - britu komēdija "Mean Machine" ar īstu futbolistu Vinniju Džonsu (Vinnie Jones), transportieri Džeisonu Stetemu (Jason Statham) psihopāta-vārtsarga lomā un soccer'u amerikāņu futbola vietā. Bet tas, protams, nevienu neapturēs, un to mēs uz mirkli piemirsīsim.
Jaunajā versijā galvenajā lomā, kā var noprast, pats Sendlers, kurš pēdējos mēnešos visu laiku pavada zālē un futbola laukumā - jāatbilst tēlam, kā nekā. Kriss Roks izpildīs cietuma balamutes, bet sivēna saimnieks Džeimss Kromvels (James Cromwell) - cietuma priekšnieka lomu. Vecās filmas veterānam Bērtam Reinoldsam šoreiz uzticēts izpildīt zeku treneria lomu. Spēlētaji būs - Nellijs (tas, kurš "dziedātājs"), Viljams Fičners (William Fichtner - "Black Hawk Down", "Equlibrium") un bijušie NFL spēlētāji Braians Bosforts (Brian Bosworth), Maikls Īrvins (Michael Irvin) un Bils Romanovskis (Bill Romanowski). Kā arī inmeitu komandas uzbrucēji - jautrā trijotne Bils Goldbergs, Kevins Nešs un Stīvs Ostins (Bill Goldberg, Kavin Nash & Steve "StoneCold" Austin) no WWE. Domājams, ka šie, nebīšos šī vārda, monstri (gan aktierspēles, gan vienkārši), parādīs tādu klasi, ka Sendleram nāksies krietni papūlēties ķēmojoties, lai uz to fona paliktu pamanāmam. Filmēt jau sāka, iznāk - Memorial Day 2005, un tās ir maija pirmās brīvdienas. Par visu atbild režisors Pīters Sīgals (Peter Segal) - pazīstams pēc "Anger Management" un "50 First Dates".
Official site: http://www.longestyardmovie.com/

linkpost comment