[iCE2] - Hostage (2005) [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Hostage (2005) [May. 29th, 2005|02:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cietais Rieksts tas nav, bet kā iesildīšanās pirms Die Hard 4.0 ir pat ļoti ok.

Viļa (Bruce Willis) filmogrāfijas pēdējās pērles ("Deviņi Jardi-2", "Tears of the Sun") mudināja uz domām, ka īstais laiks vai nu mainīt aģentu, vai arī meklēt labu ārstu, jo tādiem tempiem Viļa karjeru drīz vairs neglābs nekas. Ne pat "Die Hard 4.0". Nav zināms, kas īsti notika, taču beigu beigās Vilis ķērās pie prāta, un mēneša laikā mūs sasniedz veselas divas filmas, kur Makkleina k-gs ir atpakaļ formā - lieliskā "Sin City" un nebūt ne sliktāka, taču savādāka "Hostage".

Filmas režisors (atkal) ir ciemiņš no Francijas, Florents Emilio Siri, "Lapseņu Pūžņa" un spēles "Splinter Cell" (visu daļu) filmiņu režisors. Par spīti tradīcijai, ka Holivudas talantu pārstrādes mašīna neatstāj ne kripatiņas no jaunu un talantīgu režisoru autorstila, mūsu Florēns neapjuka arī daudzmilijonu dolāru un padsmit producentu uzraudzībā, pieļaujot vien paris (nepieciešamos) kompromisus.

Kas attiecas uz filmas sižetu, tad nosaukums tāpat visu izsaka. Jāpiebilst vien, ka Vilis vienkārši nevar iztikt bez maza puisīša klātbūtnes savās filmās (achtung!), taču šeit, par laimi, zeņķis izrādījās visai žiperīgs. Kā jau minēju - "Cietais Rieksts" tas nav, taču spraigs (SPRAIGS) asa sižeta trilleris gan. Filmas scenārija autors Dags Ričardsons (Doug Richardson) nekavējoties tika nolīgts pārrakstīt scenāriju tam pašam "Die Hard 4.0" (filmēšanas sākums - Fall'05), kas vienkārši nevar neiepriecināt - lai nu kas, bet sižetiskajā ziņā jaunais Rieksts nepievils. Bet tikmēr skatamies "Hostage"!

ps. Filmas sākuma titriem - nomināciju uz "Gada Labāko Titru" balvu!

linkpost comment