smilingeyes -

Jan. 22nd, 2007

08:03 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
( 14 jau teica | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]wztr
Date:January 22nd, 2007 - 09:59 pm
(Link)
pirmstam taupījās un cietās
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:January 23rd, 2007 - 09:13 am
(Link)
njaas.tur jau bija tas stāsts, ka tēvs nopirka to dzīvokli dēlam...dienā, kad mēs ar Mārtiņu gājām pa visu rajonu un līmējām lapiņas, jo vajadzēja pēc pāris nedēļām izvākties no iepriekšējā dzīvokļa, tēvs ar dēlu tieši sastrīdējās. Tēvs izdomāja, ka jāiet izvēdināt smadzenes un tikko izgāja ārā - pie kāpņu telpas ieraudzīja mūsu izlīmēto sludinājumu, ka mēs tip īrējam dzīvokli... Nu un tā kā strīds starp abiem tieši bija par dzīvokli, ka dēls savos 18 gados vēl nav gatavs patstāvīgai dzīvei un negrib dzīvot atsevišķi no vecākiem, tēvs izdomāja, ka davai tad jāizīrē, un zvanīja mums. Gribēja viņs lai mēs maksājam 110 Ls, bet mēs pielauzām uz 100...Nu un tagad dēls savos 19 gados ir pietiekoši patstāvīgs, lai izlemtu ko ar īrniekiem darīt tālāk, t.i. mums :) Dēls izdomāja, ka pagaidām viņam vēl joprojām ir labi pie senčiem, un nolēma pacelt cenu, jo ir tak baigi forši neko nedarīt un saņemt naudiņas! :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]wztr
Date:January 23rd, 2007 - 06:49 pm
(Link)
mhm.
foršs stāsts sanācis! ;>
bet nu dēls..saprotama lieta, kurš tad negrib naudu. vienīgi, te vēl var paspēlēt ačgārno variantu -ja viņš nav gatavs dzīvot viens, tad viņš tur negribēs dzīvot un maksāt naudu pats ar negribēs
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:January 23rd, 2007 - 10:52 pm
(Link)
nia, nederēs. īrētgribētāju ir daudz..un tagad tādu dzīvokli var izīrēt pat par 200... Viņš jau teicās, ka ja mēs mēneša laikā izdomājam, ka nemaksājam 160, tad vinš liek sludiķi netā!
(Reply to this) (Parent)