smilingeyes -

Nov. 16th, 2006

03:02 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kārtējā pirmā darba diena :) īstenībā pagaidām ir tiešām oki! Attieksme ir baigi labā! Un neviens neskatās ar šķību aci, ja kaut ko nesaproti..un ir virtuve ar ledusskapi, mikroviļņiem, tējām, kafijām. Ir oki! Un priekšnieks izmaksāja pusdienas :)! Kopā bijām pusdienās tepat netālu no biroja.

Pēc stundas jāiet uz k/d (neko neesmu atkārtojusi...nebūs labi....). Šodien, tā kā pirmā darba diena, neaizgāju uz lekciju :(. Bet tās lekijas, bāc, ir svarīgas! Bet nu vispār uz lekcijām es varu iet! Arī pozitīvi!

( 8 jau teica | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]wztr
Date:November 16th, 2006 - 06:20 pm
(Link)
pa jauko darbs :))
a skola..nu jāmēģina tā forši salikt visu kopā..
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:November 16th, 2006 - 09:28 pm
(Link)
Nu ja ;)! Viss būtu pavisam labi, ja darba alga visa tiktu maksāta oficiāli... Bet nu neko. Visu laikam uzreiz nemaz nevar gribēt (...bet varbūt var?)! Gan jau kādreiz būs labak! :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]wztr
Date:November 16th, 2006 - 10:20 pm
(Link)
nevis `gan jau`, bet Būs!! :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]guceens
Date:November 16th, 2006 - 07:38 pm
(Link)
bija ok. tb kontriķī.
īstenībā paldies Tev... es tiešām šodien stulbi apjuku... un man pirmo reizi pa visiem laikiem kopš mācos LU, iestājās melna bilde... :((((
tas laikam tiešām tamdēļ, ka pārāk satraucos prims kd + tava nenormālā drukāšana... es ar tā gribu mācēt. ātri uzraxti un miers! :)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:November 16th, 2006 - 09:25 pm
(Link)
nav par ko :) īstenibā priex, ka vareju kaut kā palīdzet, un tu jau kaut kad teici, ka mums, budžetniekiem jāturās kopā :) Un tu jau man ar kādreiz kaut ko teixi prekšā, vai ne ;)?

...mana nenormalā drukāšana.. :) tas labs!!!!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]guceens
Date:November 16th, 2006 - 09:45 pm
(Link)
Zini, es savilku kopā visus apstākļus, kāpēc man šodien prāts aptumšojās... Un sapratu, ka tas ir loģisks iznākums. Gulētas pa nakti 3h nenormāli sliktā miegā, rīts iekš semināra, uz kuru nebiju gatav un kur dabūju panervozēt, ali amni neizsauc, jo viņa sauca sodien un lika mīnusus.... tad pie omītes nenormālā Inkotermu zubrīšana... tad atkal nelāgais satraukums pirms kd... un ieraugot pirmo jautājumu apstulbu, lai gan biju lasīju Lejnieka rakstu vakardien..:D svietss. man tā pirmo reizi gadījās... parasti nomierinos un viss atnāk apakaļ.. šoreiz ne. :)
+ manas domas lidinās citur..:) par un ap parādiem, ka sman būs Lu, kā tos novērst.. vides tiesībās, piemēram, jau izpildīju kāzusu. tad vēl socioloģijas ankketas, kuras nesu šodien Solvitai... visi uztarukumi sakrājās un te nu tev bija rezultāts...:DDDDDDD
bet būs ok... 2 kļūdas nav tik traki, un vēl nez kā būs ar tiem obligātajiem līguma noteikumiem, kuri jāiekļauj :D

jā, mums budžetniekiem jāturas kopā.:) un, protams, ka nākamreiz ja zināšu, teikšu priekšā... redz es pat atceros, ka paspēju pirmā izspert, ka krutvārdu mīklā pirmais bija force majaure..:D

enīvei, vēlreiz paldies, ka neesi viena no tām, kas liekuļo... un kas tiešām izppalīdz!!! vnk sanācis sastapties ar cilvēciņiem, ka starpbrīdī ir jauki, bet kontriķī tā konkrēti slēpj uzrakstīto... tā es vīlos pagājšgad vienā savā grupas biedrenē, kuru uzskatīju par cilvēku, kas man varētu izpalīdzēt... :)

NU GAN KOMENTS SANĀCA!!!! cerams, ka nesagarlaikojies un izlasīji līdz beigām! :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:November 16th, 2006 - 10:06 pm
(Link)
Nu bet protams, ka izlasiju :) bet īstenībā taisos jau gulēt. šodien jūtos pilnīgi sagurusi, iztukšota..pārāk daudz satraukumu vienai dienai..jaunais darbs, k/d..kaut kā uzsita pa nerviem :(

Bet par to izpalīdzēšanu.. vai esi pamanijusi, ka ar katru gadu kursa biedri kļust ar vien "skopāki", neizpalīdzīgāki. žēl iedod pierakstus, žēl pateikt, kas un kā. Nu kaut kā stulbi. Tipa laikam visi izjūt "baigo konkurenci". Runāju iepriekšējā darbā ar kolēģi, viņa tagad 5tajā kursā. Viņiem kursā visi ir kā viens, izpalīdz, iedod konspektus, iedod pierakstus, pat nepazīstams džeks uz e-pastu pārsūta atbildes eksāmenā. Mums atkal pilnīgi pretēji. Es pa vairs nezinu, kam lai paprasa pieakstus, jo, ja paprasīsi, uz tevi lūrēs ar šķību aci. īstenībā pilnīgs kretīnisms. katrs pats par sevi tēlo baigi svārīgo, vai arī kāda atsevišķa grupiņa tēlo "neaizskaramos".

Nu un tu jau zini, ka vari paļauties (vismaz uz mani) - galvenais, ka pēc tam novērtē (tas ir patīkami). Un es varu paļauties uz tevi.

Bet vēl kas bija patīkami, ka dodo ne no šā ne no tā iedeva špikerus. Tas arī forši :) vēl kāds cilvēks, kas nedomā tikai par sevi!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]guceens
Date:November 16th, 2006 - 10:38 pm
(Link)
Es ar gribu gulēt, bet vēl tikd audz kas jāsadra. Tiko sakarināju žāvēties drēbītes, kuras izmazgāju... Mazgājas arī otrā porcija, kas būs jākarina. Nomazgāju baltās kediņas. Tagad jāķeras klāt darbam.. a acis krīt ciet...

Jā, tev pilnīga taisnība! Visi palikuši ritīgi skopi. Es ar pat vairs nez, kam prasīt pieraxtus... Tagad es jūtu, ka amn vajadzēs dabūt pieraxtus no kāda psih. un pedagoģijā, lai avru uztaisīt normālu savu pētījuma analīzi... Un vispār - man tāda sajūta, ka pati tās anketas vnk aizpildīšu :DDDDDDd vai arī sadošu vecākiem, kaimiņiem, bet ar noteikumu, ka viņi raxta, ka viņiem ir 20-25 gadi un augstākā izglītība :DDDDDDDD

Jā, es tavu izpalīdzību vienmēr esu augsti novērtējusi... ļoti augsti! :)

Aha, dodo salikās tāda jauka. Neesu nekad ar viņu runājusi, bet iespaids ir izveidojies pozitīvs...:)
(Reply to this) (Parent)