smilingeyes -

Sep. 15th, 2006

04:30 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Hmm...sagribējās patīt filmu atpakaļ un paskatīties, kas tad labs ir sadarīts :D... Tā...pēdējais ieraksts....Nē, pirmspēdējais ieraksts...Kaut kad diezgan pasen :)

Oki.... tātad - atskaites punkts - priekšnieka dzimšanas dienas pasākums:

=> izlaidums (ehh...kārtējais izlaidums...back to LU now!)

=> dzimšanas diena (nav ne jausmas kā tika pavadīta.... ak jā, bija kaut kāda pasēdēšana ar vecākiem un radiem...bet tas jau vēlāk, pēc Mārtiņa dzimšanas dienas.... Kādu dzimšanas dienas dāvanu saņēmu ar nelielu nokavēšanos: 15.augustā :D )

=> karstums...

=>....hmm...kas tālāk...laikam gatavošanas kāzām pamazām....nekas cits vairs prātā nenāk :( Ok, lai nu tā būtu :)...skraidīšana pa veikaliem, kleitas šūšana, izmēģinājuma make-up un frizūras taisīšana un daudz daudz daudz kas cits, kas brīzīem iedzina pamatīgā vājprātā...ar vien vār sakot .... pamatīga noskriešanās!

UPD: atcerējos! pa starpam vēl tika svinēta guceena dzimšanas diena :)!

=> kāzas (esmu pavisam oficiāli iegājusi sievas kārtā...opaa!!!..kas gan to būtu domājis :D? pašai gan dikti patīk ;)... arī viss vakars bij dikti foršs! paldies vedējiem un viesiem!

=> aprašana ar sievas statusu :D...nekas daudz gan laikam nekas nav mainījies..vismaz pagaidām tā šķiet....

=> medusmēneša iesākums Jūrmalā... Dikti forši pavadīts laiks spa viesnīciņā....šampis uz terases ar skatu uz Jomas ielu...vanna...milzīga gulta!!!!, un  arī pirtiņa un spa vanna otrajā vakarā. Pa dienu izēšanās restorānos uz Jomas ielas...ak jā...Vēl taču arī ezīša izglābšana (savejie sapratīs):D

=> kāzu ceļojums uz Gruziju - tas ir atsevišķas sadaļas vērts! Fantastiski pavadīts laiks! Varbūt kādreiz, kad nebūs slinkums, taps ceļojuma apraksts... varbūt :).. un protams paldies arī mnky!!!

=> mazās mīlules samīļošana pēc atgriešanās... kaķis bija kā traks pēc sabiedrības! Neatkāpās ne soli :)..mīlule... Tik tagad atkal tēlo patstāvīgo meiteni ;)

=> darbs..atkal darbs... Likās, ka būs klāt depresija... Tā aklimatizācija ir viens riebīgs process..nav nemaz tik viegli ieiet vecajās sliedēs!

UPD: galīgi kaut kā no prāta izkrita afterparty :) Galu galā sanāca diezgan jauks pasākums..Vismaz man bija jautri :D

=> kādas jaukas kolēģītes aiziešana... vairs nav ar ko aiziet uzpīpēt un pusdienās... Ehh... :(

=> pamatīgs kašķis ar vienu citu kolēģi. Kopš tā laika neesmu ar viņu principā sarunājusies. Kvekšķe!

=> LU (tas izsaka visu!)

=> mājās jauns iemītnieks - pūtekļusūcējs :D  ak jā, un arī CD rakstītājs!

=> angļu valodas kursi...Tikko tieši atcerējos, ka jāaiziet pie šefa parunāties par samaksu!!! Viņš no nākamās nedēļas prom...vesela nedēļas haļavas! ;) Bet angļu valodas zināšanas nedaudz jāatsvaidzina... Labprātīgi gan es to nedarītu..bet...rezultātā jāsavieno ne tikai darbs un lekcijas, bet bonusā vēl angļu valoda! Nebūs viegli! Grrr....!

=> jau nedēļa darbā, kā nekas nenotiek..viss laiks tiek pavadīts netā...it kā oki, bet pamatīgs borings!!!  Bet no otras puses, nemaz nav tik slikti, ka pa tevi neviens neliekas ne zinis - dari ko gribi :)!

                    ...un tas viss augtsāk sarakstītais ir pierādījums tam, ko var sadarīt, kad sēdēšana darbā ir jau līdz kaklam! :) bet nu gan jau ir kaut kas vēl sadarīts foršs..vairs tik nenāk prātā tā vienā mirklī nekas! :) (interesanti - kāds to visu arī izlasīs?)

 

( 2 jau teica | ir doma)

Comments:

From:(Anonymous)
Date:September 15th, 2006 - 05:15 pm
(Link)
Izlasiits. :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]guceens
Date:September 15th, 2006 - 08:03 pm
(Link)
izlasiiju... :) bet tiesaam garsh ieratxs sanaaca :)
shefs prom naakamnedeelj? es biju izdomaajusi, ka suutiishu vinam pirmdien meilu, nevis zvaniishu. laikam taa arii buutu labaak. kaads tolks piezvaniit, ja vinja nav uz vietas? :)
(Reply to this)