Neverending Story -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 24., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:12
Kā sabojāt attiecības ar otru pusīti ( vīrieti ) - paziņo, ka Tev ir algas pielikums!!!

Ja godīgi, ir jau par smagu. Mēnešus 7 vecim ir nauda tik, cik saviem tēriņiem (lasi, lūžņu remontam).. un viņš nesaņem slikti!!!! (mūsdienu apstākļiem).. jā, jā, es saņemu vairāk, bet ir līdz kaklam maksāt VISU - īri, btw dzīvoklim, kuru izvēlējās viņš, komunālos, benzīnu, universitāti (viņam), festivālus vasarai, atvaļinājuma braucienu un vēl izsniegt pabalstus auto remontam utml..

nē, nē - nauda tiešām nav pats galvenais, bet visam ir sava robeža. Ja cilvēkam nav saprašanas, kā ir jādzīvo par saviem nevis pāri saviem līdzekļiem, jo vienmēr ir kāds muļķis, kas segs starpību..Nu piedodiet, atvainojiet - ja sievietei 4 gadus ir jāuztur vīrietis ar normālu algu, jo ir ļoti ērti savu algu tērēt savām vajadzībām. Bet es nedzīvoju, lai eksisētu tikai pa pusei..

Tas vēl nebūtu nekas. Turpretīm tik nākas dzirdēt no sievietes (sauciet par 'vīramāi - vellamāti'), ka man interesē tikai nauda.. Jā, tā ir - tikai mana nauda - kā saekonomēt un savilkt galus kopā ar viņas atvasītes kaprīzēm, ne kāda cita nauda. Un to šī sieviete atļaujas gvelzst tajā momentā, kad es esmu atmaksājusi viņa atvasītes mācības universitātē (btw smadzenes tika skalotas vismaz gadus 2, ka ir jāiet mācīties).. Jā, jā - apsveicu - aizgāja.. par maniem līdzekļiem. Jā bet šai sievietei ja visas sievietes ir 'hitras' un 'naglajas'.. kā saka, katrs jau pats pēc sevis spriež! Bet es cenšos būt imūna pret šiem dubļiem.

Neviļus rodas doma - a nafig man to vajag? Es cenšos kā vien varu, no manis sūc ārā arvien vairāk un vēl par to visu uzgāž virsū samazgas!!!!


zinie, mīlīši un mīļā vellmāte - es aizeju! Nē, nē - nepārmetiet, ka es liku Jūsu atvasīetei iet strādāt! (sak, šis tak negribēj un mamm atbalstīj, ka ofisā tak dēlis neies strādāt..)

ai viss, es esmu nogurusi būt par stipro sievieti! Aidaa, es aizeju!

(1 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]src
Date:24. Augusts 2011 - 00:38
(Link)
esmu bijis līdzīgā situācijā no otras puses un tas tiešām nav tā vērts

> Go to Top
Sviesta Ciba