Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 26th, 2010

    Time Event
    2:15p
    A Single Man (2009)
    "Es vienmēr esmu uzskatījis, ka tikai muļķi spēj šķietami izvairīties no vienkāršās patiesības, ka tagad nav vienkārši tagad: tas ir auksts atgādinājums. Viena diena vēlāk nekā vakardiena, viens gads vēlāk nekā pagājušais gads, un agri vai vēlu tas pienāks.

    -Tu dzīvo pagātnē. Tev vajag sākt domāt par nākotni.
    -Dzīvošana pagātnē ir mana nākotne.

    Dažas reizes dzīvē esmu sajutis pilnīgas skaidrības brīžus, kad uz dažām īsām sekundēm klusums izkliedē troksni un es varu just, ne domāt. Un lietas kļūst tik skaidras un pasaule tik svaiga. Es nekad nespēju šos brīžus apturēt. Es tajos apstājos, bet kā viss, arī tie izplēn. Es dzīvoju šo brīžu dēļ. Tie mani iegrūž atpakaļ tagadnē un es saprotu, ka viss ir tieši tā, kā tam ir jābūt."


    "Baltijas pērlē" ir labas filmas.
    11:11p
    Ģimenes lietas
    "Ceturtdien jābrauc uz brāļa māju un tur jāpaliek pa nakti. Jāizlaiž suns laukā - vakarā un no rīta piektdien. Vispār ir pilnīga katastrofa, man būs totāli neierasta nedēļas nogale, jo tas nozīmē, ka ceturtdien jāuzvedas godīgi, tāpat piektdien ar', jo sestdien no rīta savukārt cita brāļa dēlu apsolīju aizvest uz futbolu."

    Tā pie sevis noteica userinfoslysts un labsajūtā tīksminājās, cik viņš labs un altruistisks pret dzimtas jaunākās paaudzes atvasēm  - savu roku pieliek viena dzimšanā un savu - otra audzināšanā.

    << Previous Day 2010/10/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba