Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 28th, 2008

    Time Event
    10:54a
    Redz, ko nozīmē U veida pakava atslēga - tiek noņemts priekšējais ritenis, priekšējā dakša, sēdeklis, sēdekļa turētājs, kā arī jebkuras klāt piepirktās fīčas. Un atkal laikaposmā pēc tam, kad biju aizgājis uz darbu un sieva vēl nebija devusies. ZZK mājas lapā apskatītās cenas nemaz neiepriecināja. Dakšu par 150 latiem man nevajaga.

    Pēc darba iešu uz policiju. Jau pirmās sarunas ar viņiem bija tādas interesantas...

    Un pārvaldnieks atzinās, ka pagalmā tagad uzstādītas novērošanas kameras, tā kā paskatīsies, kas tur rādās.

    Pieņemu, ka kameras uzstādītas tikai nesen, jo tad jau būtu ko bildis tad, kad sievas riteņa zādzība bija izsludināta pa visu pagalmu.
    11:01a
    Redakcijā stāsta, ka zagļi esot savējie. Vienam no kāpņu telpas visu zadzis sētnieces piegulētājs (starp citu, ar sētnieci vēl šorīt sasveicinājos...), kas izrādās pirms tam sēdējis, savukārt citam komandējuma laikā dzīvokli divas reizes apzadzis augšējais kaimiņš.

    Ar nepacietību gaidu vārdus "Lūdzu video!"
    11:38a
    Astoņos no rīta divi džeki iegājuši kāpņu telpā. Plkst. 8:21 no kāpņu telpas viņi izgājuši - vienam rokā bija ritenis (visticamāk, debiliķes dēla), otram - liela soma. Nu maitas!
    12:09p
    Tātad, es turpinu.

    ZZK noskaidroju, ka visu pričendāļu iegāde un uzstādīšana man varētu izmaksāt ap 70 latiem. Tātad man šodien nozaga trešdaļu riteņa.

    << Previous Day 2008/10/28
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba