Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, May 11th, 2008

    Time Event
    12:17a
    Ja mežā reizēm ir grūti pierast pie klusuma, tad savas ausis ir jāaudzina arī "Skaņu mežā". Šoreiz, savā pirmajā ceļojumā uz šo vietu, es aprobežojos ar "Saundarkeid" jaunāko programmu. Neprasiet vērtējumu, es šādu mūziku nevērtēju, bet tikai klausos.

    Kad man darbā dalījās iespaidos par "Skaņu mežu", komentējot, kāpēc es pieteicos uz ielūguma izlozi uz šo pasākumu, pamatarguments bija, ka "šādu mūziku neklausos un to nesaprotu". Aber neklausoties to nekad arī nesapratīsi. Kaut gan tāpat jau nesaprast tos "Saundarkeidus" un viņu jauno programmu. Bet tomēr klausos. Lūk, nepieradinātās mūzikas esence!
    12:34a
    Mani fascinē šie nacisti, kuri uzskata krievus par nekulturāliem dzērājiem, jo, lūk, pie Uzvaras pieminekļa svinību laikā par alkohola lietošanu sabiedriskā vietā sodītas 32 personas, sešām svētki beidzās atskurbtuvē, bet vēl kāds 15 gadus vecs jaunietis no pasākuma Uzvaras pieminekļa pakājē nogādāts slimnīcā ar alkohola saindēšanos.

    Policijas aprēķini liecina, ka pasākumu apmeklēja 50 000 cilvēku. Tad padomājiet paši - no 50 000 aizturēti 39 personas. Paskatīsimies, kā tad nu klāsies mums, kulturālajiem latviešiem 18. novembra svinību laikā.

    Un kad pēdejo reizi 50 tūkstoši latviešu pulcējās un nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa, a? Es domāju, viņus var apskaust.

    << Previous Day 2008/05/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba