Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 28th, 2008

    Time Event
    11:06a
    Pirms laiciņa te lielījos, kā es te izdaiļoju citātus ar dažādām partikulām. Izrādās, ka es esmu vēl spējīgāks. Es, lūk, izdomājot veselus teikumus.

    Šodien man pēdējā darba diena pirms atvaļinājuma iesākās ar zvanu no Daigas, kura interesējās, vai interviju es esmu ierakstījis, pēc kuras pārliecinoši paziņoja, ka viņa tādu teikumu neesot teikusi un arī kolēgas viņu atbalstot, jo noklausījušās sarunu un neko tādu nav dzirdējušas. Redz kā. Un vispār, lai es nodefinējot taupības režīmu (to es veiksmīgi izdarīju, pateicu, lai paskatās, cik abstrakti paši to definē savā 22. janvāra relīzē), kā arī mums bija domstarpības, kas ir apgalvojums un kas ir fakts. Es, protams, teicu, ka tas ir fakts, uz ko man atbildēja, ka to var uzskatīt par faktu, ja vien grib tendenciozi rakstīt. Secināju, ka apgalvojumi ir tikai netendenciozos rakstos, bet fakti - tendenciozos.


    Un tad man paziņoja vēsti, kura mani [laikam vajadzēja] iznīcināja. Prasīja, kam zvanīt sakarā ar šo visu - Jānim vai Līgai (Līgo, līgo!), teicu, ka ieberzīsies (nu, ne gluži jau tā pateicu, bet viņa saprata, ka uz savu galvu es te nerakstu visu un ja mani atzīs par vainīgu, tad līgotājiem arī automātiski būs jāuzņemās vaina. Bet viņi to taču nedarīs!).


    Labrīt!
    12:36p
    Tikko sasinhronizēju savu Google Calendar ar SonyEricsson.
    1:00p
    Diploms mēģina ieskaidrot Līgotājiem, ka vidējais mūža ilgums Latvijā esot 35 gadi, nevis 70. Tā viņai teikuši CSP.
    6:14p
    Lūk arī seriāla beigas: Diploms man pateica, ka viņa rīt paziņos, ka dodas prom no darba.

    Current Mood: OUT!

    << Previous Day 2008/02/28
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba