Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, February 27th, 2008

    Time Event
    11:43a
    Pēc divām dienām jau būšu Par[ad]īzē
    11:50a
    Es jau berzēju rokas
    Šā gada beigās nekustamā īpašuma tirgū parādīsies daudz lētu dzīvokļu, kuri tiks atņemti cilvēkiem, kas nav spējuši nomaksāt kredītus.

    Bankas atņems cilvēkiem dzīvokļus un iepludinās tos tirgū ar samazinātu vērtību, lai pēc iespējas ātrāk tos pārdotu, laikrakstam Bizness&Baltija prognozē Skontobūve prezidents Guntis Rāvis.

    "Tā kā bankas nodarbojas ar finansiālām darbībām un nav ieinteresētas uzturēt šos mitekļus, tad šie dzīvokļi tiks pārdoti ļoti ātri un tas nozīmē - par ļoti zemu cenu," norāda G. Rāvis.
    11:55a
    ho ho ho, čilauts marta beigās nodrošināts - pēc Lieldienām būšot vien apmācības manā jaunajā darba vietā.
    1:06p
    Aureliens pateica, ka viņa draugi ir fakuči. Bet viņš visu nokārtošot un uzņēmās pat par to samaksāt. Protams, ka teicu, ka ņe, ja vien viss būs kārtībā.
    5:07p
    [info]mazii, atdod DVD!
    5:27p
    Nevaru sagaidīt starpbrīdi, kad došos uz maksimu pēc sidra. Šitādu populārzinātni nevar izturēt. Labi, ka tāda būs vēl tikai pusotru stundu visas programmas ietvaros. Man pilnīgi neinteresē viņas bērnu, bērnu māsīcas un tēvu piedzīvojumi un tā savilkumi ar kritisko domāšanu, izgļitibas filozofiju un citiem sviestiem. Man lūdzu teoriju un atsauces. Vyss un čuš.

    << Previous Day 2008/02/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba