Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, September 21st, 2007

    Time Event
    4:26p
    Vairāki tūristi no Latvijas pirms nedēļas pamatīgi ālējušies Roņu salā, šokējot vietējos iedzīvotājus, jo šāda iebraucēju uzvedība esot piedzīvota pirmo reizi.

    Latvieši bez atļaujas izdzēruši salā strādājošo celtnieku alu, braukājuši ar viņiem piederošu kravas automašīnu un to sabojājuši, kā arī centušies nozagt ekskavatoru.

    Sestdien, 15.septembrī, Roņu salā ar katamarānu no Latvijas ieradušies 15 cilvēki. Daļa no viņiem naktī neatļauti iekļuvuši namiņā, kurā dzīvo celtnieki no Sāremā salas, kas Roņu salā būvē ceļu un brīvdienās bija devušies uz mājām. Svešajā mājiņā viesi no Latvijas nakšņojuši un izdzēruši celtniekiem piederošu alus kasti. Tāpat viņi nozaguši celtnieku kravas automašīnu, ar kuru braukājuši pa salu un to sabojājuši. Jau vēlāk konstatēts, ka latvieši mēģinājuši iedarbināt arī ekskavatoru, taču pretaizdzīšanas sistēmas dēļ tas viņiem nav izdevies. Jau svētdienas rītā, ap plkst. 12 viesi no salas aizbraukuši, lai gan bijis plānots, ka viņi dosies projām tikai vakarā.
    4:34p
    Es pat aizmirsu, ka šādas dienas man patīk vislabāk, šādās dienās man patīk staigāt pa jūrmalu, redzēt māju krāsas neizkrāsotas saulaini dzeltenas un klusēt.


    Tā vietā es pat neatceros, kā es nokļuvu no mājām uz darbu un tās divdesmit sekundes svaigā gaisa.
    5:38p
    Šausmīgs vēders visu dienu.
    6:43p
    Pirmdien uz nezināmu laiku palieku bez auto.

    << Previous Day 2007/09/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba