Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 4th, 2007

    Time Event
    12:09a
    Maksimāls izdevīgums
    Reti ir tie mirkļi, kad es iepērkos Maxima. Nu, šoreiz atkal sanāca ieiet. Un fantastika bija kasieres saruna ar darba kolēģi. Viņa stāstīja par draudzeni, kurai ieteikusi baznīcas, bet šī nekustot no vietas, jo viss sāpot. Un tagad ir nesaprašanā, ko darīt. Tā draudzene it kā teikusi, ka aizies pie tā cilvēka, kas viņu nobūris (te nu arī stāsta temats) un pateiks, lai beidz viņu noburt. Un kasieres secinājums manī izraisīja īpašu apbrīnu - "ja jau būra līdz šim, tad jau neapstāsies un turpinās" (visa saruna notika krievu valodā, kas deva īpašu smeķi). Turklāt viss no tās buršanas slikts - piekauts viņai dēls un pat e-pastu, kad viņa sūta, atsūtās atpakaļ, jo it kā nepareiza adrese esot. Tīrās šausmas.


    Un pelmeņi arī man iekrauti un tālāk nevarēju klausīties. Domātu vēl, ka es viņas noburšu.
    1:14p
    Vakar tika nodefinēta situācija ar kāzām, kurās es esmu vedējs - ir kāzuss, jo līdz pasākumama 12 dienas. Un pilns ar sīkiem sūdiņiem, kas jāsataisa, jānopērk, jānoorganizē, lai formu piepildītu ar saturu.
    1:16p
    Šodien tiks paziņots spriedums man svarīgā lietā par man svarīgo jautājumu, kura pašreizējais risinājums sevi neattaisno, precīzāk es neattaisnoju sevi, kaut iepriekš tas viss ir attaisnojies. Un šis kalamburs visiem ir apriebies, tāpēc tiks paziņots spriedums par jaunu risinājumu, par kuru man nav ne jausmas.

    << Previous Day 2007/06/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba