Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, May 26th, 2007

    Time Event
    9:05a
    Franču diskursa atvaļinājums
    Kopš  [info]holandiete jau 12 stundas jūtas kā Francijas kūrortā, man vakar diena iesākās pagalam neveiksmīgi - atvedot divas princeses uz Jūrmalu, devos izbaudīt Rīgas sastrēgumus, jo atkal datora lādētāju (lai viņš nolādēts) biju aizmirsis darbā. Rezultātā strādāt pie sava bakalaura darba šajā Francijas rivjērā sāku tikai ap plkst. 17. Lasīju to grāmatu, kas atnākusi manam bakalaura darbam no ASV un konstatēju, ka nekad nevajag gaidīt laimes lāci.

    Naktī, protams, otra princese - mīlā kaķene Teorija - uzvedās kā princese, toties šorīt pamodusies ir sākusi savus pirmos soļus no teorētiskas ārpasaules apskates uz pavisam konkrētu puķīšu ošņāšanu. Noteikti ir apjukusi, ka šos visus manas mammas stādus taču nevarēs nogāzt ar visu puķupodu kā tas vakar tika izdarīts jau ar trešo stādu manā istabā. Bet te taču viss zemē iesprausts...


    Current Mood: k
    5:55p
    Ecce quomodo
    Šodien pēc fakultātes apmeklējuma ir trīs secinājumi:

    -Nekas nav mainījies kopš pagājušā gada - ja Rīgā gāž, tad Jūrmalā spīd saule.

    -Nekas nav mainījies kopš pēdējiem trim gadiem - gan abiem kursa darbiem vienmēr prasīju pagarinājumu, gan tagad bakalaura darbam [līdz 1. jūnijam]. Iemesls ļoti solīdz - "mani, nabadziņu, ieurbušos grāmatās un dziedot slavas dziesmas Mis Emulatorei, viens traumotologs atsauca no mācību atvaļinājuma".

    -Un šī lieta ir mainījusies. Ja bakalaura darba vadītāja man jautā, vai es domāju par maģistratūru, un pēc izvairīgi apstiprinošas atbildes pasaka zemāk minēto frāzi, manī pamostas cerības stars.


    "Apzinieties, ka vajag "9", lai jūs iestātos budžetā!"
    8:03p
    Mana kaķene palēnām sāk kļūt par suni kopš tā mirkļa, kad no 4 stāva palodzes ir pārcēlusies uz lodžiju.

    Es gaidu, kad viņas nikno skatienu uz katru garāmgājēju nomainīs kaut kas līdzīgs rējienam un tas mūsu kopīgais un pastāvīgais treniņš mājas apstākļos, kur viņa pakaļ rotaļu pelei lēca 1-1,2 m augstumā un meta dubultos salto, rezultēsies salto kādam sīcim, kas te gar māju skraida un bļaustās, uz tās viņa rīkles. Tam salto sekos Teorijas īpašās zīmes atstāšana uz tās rīkles(tā noteikti pārspēs Zorro zīmi), atkal salto uz aizmuguri (to arī mēs mākam) un sprints caur astoņiem flokšiem uz bāzi. Un tā radīsies Mellužu Franču rivjēras leģenda par Teoriju.

    Current Music: Nepārmet man (klausos tavu soļu taktī)
    8:10p
    Tas nekas, ka dažas vēstules 4 MB izmērā mobilajā iezvanpieejā izmaksā dārgi. Daudz vairāk būtu zaudēts, šādas vēstules nesaņemot.
    9:01p
    Teorijas pirmais randiņš ir romantisks - pie jūras. Un viss tiek pausts caur puķēm.
    9:20p
    Es tiešām akadēmiskās grāmatas sāku uztvert kā humoreskas un tikko tā nosmējos, ka pilnīgi galva sagriezās. Nu, paklausieties:

    "Sarunu šovi veidojas no debašu, romantiskā naratīva un terapijas žanru sajaukuma. [...] Romantiskajā naratīva žanrā raidījuma vadītājs uzņemas varoņa funkciju – risina problēmu, aizraujot skatītājus un dodot padomu, atbalstot un izprotot problēmu, atjauno sociālo kārtību. Visbiežāk viņš ceļo pa mītisko karaļvalsti (TV studiju) noslēpumainā ceļojumā, draudīgi vicinot ar savu zobenu (mikrofonu)."

    << Previous Day 2007/05/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba