Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, April 5th, 2007

    Time Event
    1:50p
    Makroekonomikā esmu tik daudz lekcijas nokavējis, ka šobrīd te sēžu un saprotu, ka esmu paŗāk stulbs un tos grafikus nesaprotu.

    Nākamnedēļ draud ar nelielu kontroldarbiņu. Tātad šī ir mana pēdējā lekcija, piereģistrējies jau neesmu. Bet skaidrs, ka ir divas grāmateles, kuras, iedvesmojoties no šī lekciju kursa, es iekļaušu savā obligātās literatūras sarakstā vasarai.
    5:03p
    Kāpēc aptiekās pārdod zilos graudiņus violetā krāsā???
    5:48p
    Sapratu, ka neko citu negribu kā vien alkokolu. Baltu, atdzesētu vīnu.
    5:51p
    lokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklokloklok

    pokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpopokopokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpokpok

    Super, mani pirksti vēl joprojām mani klausa un 13 gadus audzinātie pieanista pirksti ir spējīgi atkārtot vingrinājumu daudzkārtējas reizes bez kļūdas.


    Jā, es šausmīgi gribu klavieres savā istabā. Kaut vai elektroniskās, kuras pirms gadiem tā nicināju. Es pat esmu iedomājies, ka māku improvizēt. To gan es laikam iemācītos uz ģitāras, kad iemācīšos ģitāru spēlēt.

    << Previous Day 2007/04/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba