Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, February 5th, 2007

    Time Event
    12:38a
    3:41p
    Filozofu akmens bēdas
    Ja Spīdolai nebūtu īpašas spējas, viņa nekad neteiktu, lai mēs mainītos uz augšu. Galu galā ne vienmēr attīstība ir veicinoša. Es aizvien vairāk gribu palikt vakardienā, iepriekšējā mēnesī un gadā. Paldies Dievam esmu vēl pietiekami jauns, lai varētu konkrētajā mirklī izvēlēties no savas dzīves īsto brīdi, kurā labprātāk atrastos.


    Šobrīd? Tajā mirklī un vasarā, kad no koka uztaisīju kuģīti un ielaidu to baļļā, bet tas visu laiku vēlās uz otru pusi. Un nebiju tik gudrs, lai tam uztaisītu pamatīgu ķīli apakšā, lai smaguma centrs būtu īstajā pusē. Tāpēc vienkārši izmetu kuģi un tas atkal pārtapa par pagali. Es pat neatceros, cik ātri tas pārvērtās par pelniem.
    6:26p
    Sīpolveida indivīda uztvere
    Starp citu, jau kādu otro nedēļu esmu Vilks Vienacis, par ko cilvēki izsaka dažādus spriedumus un epitetus. Iepriekš jau rakstīju par psiholoģes skaidrojumu. Un tagad nodarbošos ar piespiedu pirātismu (es pērku tikai un vienīgi legālu muzīku), jo Kronberga un Graša CD "Vilks vienacis", ko izdevusi organizācija "KGB" (Kultūras glābšanas biedrība) nekur nav vairs nopērkams, tāpēc nāksies to pārrakstīt. Jebšu ir?
    7:37p
    Tas gan nebija Vaterlo, bet tuvu tam...
    Laicīgi neizdomāju kara gājiena stratēģiju un palaidu garām iespēju savu ēdienkaršu kolekciju papildināt ar restorāna "Fellīni" izsmalcināto, krāšņām bildēm pārbagāto un retro stilā veidoto ēdienkarti.

    BET - par to iedomājos tikai tad, kad viss 20 cilvēku bars jau bija pametis pusdienu galdu un vispārējais haoss jau bija beidzies un neviena cita restorānā vairs nebija kā vien piecas viesmīles, kuras šķiet nojauta, kas manā prātā.


    Bet nekas - es vēl atgriezīšos!!!


    P.S. Un piedodiet manu šovinismu, bet es nevienai sievietei neļaušu man uzvilkt mēteli, lai cik smalks restorāns tas būtu.
    10:01p
    VSJO!
    Ja pagājušajā mēnesī runāju par budžeta prioritātēm (kuras par 80% protams neizpildijās, tāpēc imaginārais finanšu ministrs ir atlaists), tad šomēness pieeja ir cita - KĀ SAVILKT GALUS KOPĀ!!!! Taupības režīms arī Čilli pizza apmeklējumam un ēst taisīšana mājās (pelmeņi mani draugi!), kā arī [info]holandietes mob. tel. pievienošana: "īsziņu nosūtīšana no LMT mājas lapas".

    Ko citādāk es darīšu mēneša beigās Londonā???!!!

    << Previous Day 2007/02/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba