Jam-teātris TOP SECRET

Komentāri

Atskaņas no Improfesta

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu re, viens svarīgs pasākums ir noslēdzies – sestdien piedalījāmies arī Katlakalna tautas namā noritējušajā improvizācijas teātru festivālā jeb vienkārši “Improfestā”, kuru galvenokārt organizēja arī uz mūsu skatuves diezgan bieži redzamais Toms Zvejnieks.

Šajā reizē projekta “Pilnīgi Slepeni!” ietvaros uz skatuves dēļiem gan kāpa pavisam citi cilvēki paredzēto vietā, jo divi dalībnieki diemžēl pēdējā brīdī nevarēja ierasties. Taču mēs neapjukām un sākām improvizēt :)

Izrādē piedalījās: Toms Zvejnieks (teātris “5 uz perona”), Marika Mitriķe (teātris “5 uz perona”), Arnis Stuburs (teātris “5 uz perona”), Mikus Zvejnieks (neatkarīgais improvizators) un Ingus Sproģis (teātris “Improvide”). Savukārt, izrādes vadītāja lomā šoreiz iejutās projekta producents Džerijs Šterns, kura tik ierastajā vietā pie skaņas štellēm toties iekārtojās slepeno izrāžu (ap)gaismotājs Dagnis Rāgs.

Par to, kā viņiem visiem tur kopā gāja, un vispār par visu festivālu nedaudz vairāk var palasīt Ķekavas novada kultūras aģentūras portālā “Par Kultūru”. Savukārt, šādi tādi foto kadri no mūsu uzstāšanās ir redzami mūsu mājaslapā iekš bilžu sadaļas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba