Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

1. Septembris 2009

13:37 - kāzu secinājumi

Augstākais kompliments, ko saņēmu par kāzām bija no draudzenes puiša, kurš viņai paziņoja, ka šīs bija labākās kāzas kādās viņš ir bijis un ka viņam patika itin viss, piebilstot, ka tas noteikti ir tikai un vienīgi mans nopelns, jo vīrieši jau parasti neko neizdomājot un galu galā es esot izskatījusies lieliski:)
Tad nu mani tas nomierināja, jo viņš vienmēr saka, ko domā. Atliek secināt, ka citu teiktais par patikšanu atbilst patiesībai.. Kā draudzenes māsa bija teikusi:"Ja viņš saka, ka bija forši, tad tā tiešām arī bija!"

Bet vispār mani pareģojumi piepildījās un medusmēneša sajūtas ir beigušās, tad nu mums bija medusdivasnedēļas un es naivā cerēju, ka vismaz mēnesi būsim tādi uķi-puķi kopā salipuši, bet laikam jau pēc 5 gadiem ir tiešām stulbi kko tādu sacerēties.. Un tagad nāk virsū besis, kuram es mēģinu turēties pretī, bet pārāk labi man nesanāk. Ai, bet es tak zināju, ko precu un patiesībā visa vaina slēpjas manās prasībās, ne Mīļotajā. Tā kā atliek vnk vienreiz paturēt savas domas pie sevis un beigt pūsties par neko.. Lai gan kas nu kuram ir nekas...
Powered by Sviesta Ciba