Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

25. Marts 2009

16:53

kopš Mīļotā māte ir ieguvusi savā īpašumā kaķi, mēs sarunājamies pa tel. biežāk kā man gribētos, pietam, vismaz 30min. garumā. šādas sarunas jau ir bijušas 3x un tas ir tikai pusotras nedēļas laikā, pietam, esmu jau 1x pabijusi ciemos, jo man redz kaķis bija jāapskata! man bail iedomāties, kas notiks, kad viņa kļūs par vecmāmmiņu.

17:14

es joprojām gribu izrēķināties ar savu priekšnieku..
un joprojām nesaprotu, ko es te tupu un tērēju savu laiku, tāpat šeit nepalikšu uz mūžu strādāt!
muļķe laikam esmu.

20:30

iedomājos, vai tas, ka reliģija, bet konkrēti reliģija, nevis kāda konfesija, man ir kļuvusi interesantāka kā bija, nozīmē, ka esmu kļuvusi "vājāka"?

agrāk uzskatīju, ka tie, kas iet baznīcā, tomēr ir bik vājāki, par tiem, kas turp nedodas rast mierinājumu, uzklausīt padomus un izsūdzēt grēkus (šo lietu gan jorpojām neatbalstu un šķiet, ka arī nekad neatbalstīšu). tie, kas baznīcā neiet, paši tiek galā ar savām problēmām, nevis pieķeras Dievam, mācītājam, vai vēl sazin kam, kā pie pēdējā salmiņa, kur rast mierinājumu.

pēc šī uzskaitījuma tomēr iznāk, ka "vājāka" neesmu kļuvusi, jo man vnk šķiet interesanti tas, ko mācītājs stāsta. par to lielāko ties arī aizdomājos, bet nepieķeros kā pie vienīgās patiesības. pietam, apšaubu, ka man tas liktos interesanti, ja to stāstītu citādākā formā kā konkrētais mācītājs.
bet tajā pašā laikā- agrāk es biju pavisam skeptiska reliģijas jautājumos, bet tagad esmu kļuvusi jau krietni pielaidīgāka, kas nozīmē, ka var gadīties, gadiem ejot, ka kļūstu vēl ticīgāka un tātad esmu tomēr kļuvusi "vājāka", jo mans mūris attiecībā uz šo jautājumu jau tagad ir nedaudz ieplaisājis.

nu, ko redzēs, kas būs tālāk. rīt jau 4.nodarbība, palikušas vēl 5. runāsim par 6.bausli-laulības pārkāpšanu utt.:)
Powered by Sviesta Ciba