Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

14. Maijs 2008

13:51 - mūžīgā tēma- S+suns

zinot, ka mamma jau 22 gadus cīnās, lai man nebūtu suņa (jo tā tak ir liela atbildība un es vairs nevarēšot nekur normāli aizbraukt), tad viņas vakardienas reakcija par maniem plāniem attiecībā uz angļu buldogiem (kā viņa tos nosauca- mopšveidīgajiem) bija diezgan mierīga- šķiet viņa vnk paļaujas, ka es to nepaņemšu, tādēļ negribēja uzsākt mūžīgo dialogi par suņa vajadzību/ nevajadzību, kas beidzas ar nevienam nevajadzīgu saspīlējumu..

pieļauju, ka šoreiz viss ir bik citādāk, jo nedzīvojam kopā un viņa samierinās, ka tik un tā izdarīšu kā gribēšu. vienīgais viņas iebildums bija, lai padomāju par kaķi, kas manu "mopšveidīgo" noteikti necietīs.

bet vispār saruna par suņiem sākās, jo tika uzdots jaut., ko domāju darīt savā v.d. un atbilde bija vienkārša- apmeklēšu suņu izstādi.

p.s.- 7dienas buldogi bija fantastiski un kausu ieguva mans favorīts, tieši tāda paskata buldogs kā gribētu sev :) abi ar Mīluli bik mainījām viedokli par mūsu ideālā buldoga izskatu- i, labi, tagad zinam, kas mums abiem patīk!
Powered by Sviesta Ciba