Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

12. Marts 2007

12:22 - Nepārspējami..

Šoreiz viņš pārspēja pats sevi. Ar savu māti aizgāja uz teātri- tā kā es netiku, tad tas ir attaisnojams. Bet nejau tur tas sāls.. Viņš pateica savai mātei, ka man viņa nepatīk!!! Nevis, ka man nepatīk viņas attieksme pret mani, tādēļ no viņas izvairos un nebraucu ciemos, bet gan, ka man viņa NEPATĪK!!! Nu kā var tā pateikt.. Pat nezinu kā tagad reaģēt- viņa noteikti gribēs parunāt par šo tēmu, bet es to vairs nevēlos. Jā, agrāk gribēju visu noskaidrot, bet tagad vairs negribu, jo domāju, ka tam nav jēgas. Viņa tāpat neatzīs, ka nevēlas mani redzēt blakus savam dēliņam un kārtējo reizi tēlos svēto govi, bet aiz muguras durs dunci mugurā. Nu nevajag man to! 2 gadus cietu viņas izdarības un centos būt laipna, iecietīga, 2 mēnešus mēģināju ar viņu noskaidrot attiecības, bet neizdevās un nu jau krietnu laiku vnk izvairos no viņas un ignorēju. Jo mazāk domāju par to cilvēku, jo labāk jūtos!

20:22 - Sajūta..

Man ir sajūta, ka šonedēļ ievāksimies.. Nezinu, kādēļ tā liekas. Gan jau, ka šī sajūta maldina- kā nekā tā maldina jau kopš decembra =)
Mans secinājums pēc garām pārdomām ir šāds- ja viņa māte domā, ka es nemīlu viņas eņģelīti, lai nejaucas iekšā un ļauj viņam pašam pārliecināties. Tomēr dzīves pieredze ir jāgūst un pašam jāsecina, kas viņam der un kas neder! Vēl jo vairāk tādēļ, ka ja viņš nospriedīs, ka viņam nederu, tā būs viņa izvēle, bet ja tas būs mātes spiediena ietekmē, tad viņš mūžam to viņai pieminēs..
Powered by Sviesta Ciba