Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

16. Novembris 2004

16:26

izkaapu no tramvaja, staaveeju liepu alejaa pie savas maajas un vnk skatiijos debesiis, kas bija fantastiskas! visu dienu jau to vien dariiju, kaa luukojos koshi zilajaas debesiis ar rozaa un violetiem maakonjiem, peedeejaa stundaa skatiijos uz zariem, kas atspiideeja fizikas kabineta sienaa pret sauli.. tagad esoshaas debesis ir fantastiskas- veel violetaakas, rozaakas+ oranzhaas saules doshanaas uz gulju..
nu tad es taa staaveeju, skatiijos debesiis un domaaju- man tachu vajadzeeja vinja dziivi padariit vieglaaku, labaaku un vinju laimiigaaku, bet ir sajuuta, ka viss ir preteeji.. dazhreiz liekas, ka visu daru nepareizi un nesaprotu, kaapeec riikojos tik stulbi.. nesaprotu tik daudz un liekas, ka arii nesapratiishu.. (varbuut, ka sapratiishu peec veestules izlasiishanas, ko vinjsh man shodien iedeva.. cerams..)
gribaas sakopot domas, bet nevaru to izdariit, nav kas paliidzeetu.. gribaas izprast, bet gruuti.. dazhreiz liekas, ka esmu vaajaakais cilveeks uz pasaules+ nemaacos no kljuudaam.. diezgan slikta kombinaacija =/

21:36

shovakar uz manaam luupaam izkusa pirmaa sniegpaarslinja un mana kazhocinja spalva ljoti smuki liigojaas veejaa..
smuki man likaas liidz briidim, kad iedomaajos, ka gluzhi kaa mans kakjiits veejainaa laikaa un tad nekas briinishkjiigs vairs neshkjita, jo tikpat labi daudzo trusiishu vietaa man muguraa vareeja buut mana kakjeniite.. ar sho arii beidzaas romantiskais staasts par to, cik aaraa burviigs laiks.. =/
bet tik un taa gribeetos riit pamosties, paskatiities pa logu un ieraudziit lielas kupenas! gribaas sniegputeni, vecriigas ielinjas un apsnigushos kokus, ko pakratiit kaadam virs galvas =)

upd: mana mamma ar asv ir lieliski! vinji bez manis aizbrauca uz kjiinieshu restoraanu, noeeda 20Ls un atveda man par prieku irbuliishus.. taa kaa ierados maajaas izsalkusi, tad naacaas uzcept sasaldeetu picu mikrovilju kraasnii.. =/ par mani ruupeejas!!!
njaa, un riit kraameeshanaas& skaidroshanaas ar mashiinas apdroshinaataajiem! =/
toties buus jauks vakars/ nakts/ naakamais riits un veel un veel, un veel =) ceru, ka ljoti daudz Miiljuma manaa istabaa!
Powered by Sviesta Ciba