Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

5. Jūnijs 2004

16:28 - liederiiga diena he!

pamodos normaali, bet tikai tagad paeedu brokastinjas- savu iipasho omleti, kafiju, shokolaadi un smeekji =) lieliski!
mamma ar ASV aizbrauca un k-kaadaam kaazaam, kur precas kaarteejais miljonaars ar vienkaarshu Juglas meiteni =), labi, ka iepaziistoties vinja nezinaaja, ka vinjsh ir miljonaara deelinjsh un pats ar' no teeva neatpaliek ar savu naudas chupinju, citaadi shai lauliibai ilgs muuzhs nebuutu! cereesim, ka vinji neizshkjirsies un nodziivos laimiigi liidz muuzha galam, lai gan neticu, ka pastaav muuzha miila- driizaak jau pieradums, kas cerams nebeigsies!
veel paspeeju atziimeet Izklaidee galvenaas filmas, izstaades, pasaakumus, kurus veelos apmekleet un Sesdienas dienaa izlasiit par genociidu- cilveeku nezheeliibai tieshaam naf robezhu! nezinaaju, ka Mezhaparkaa ir bijusi koncentraacijas nometne, nez' kuraa vietaa?
es dievinu Mezhaparku- tikai ne vasaraa, jo tagad gan vinjsh naf miera osta, kur atsleegties no ljautinjiem, jo tur ir neskaitaamie atpuutnieki, kas pat uzdriikstas seedeet "iipashajaa vietinjaa", kur agraak neviena nebija.. bet rudenii un ziemaa Mezhaparks ir fantastisks! var staigaat pa nokritushajaam lapaam.. visjaukaak ir tad, kad smidzina, viss ir taads peleeks un baigi raisaas domas- iipashi taas, kuraam nevajag raisiities.. un ziemaas ir visforshaak- apsnigushi koki, lielas kupenas un uz kalninjiem puishelji, kas vizinaas ar ragavinjaam.. sagribeejaas ziemu, uz pavisam iisu briidi, bet taadu ar daudz, daudz sniega, lai var snovot- baigi gribaas! shoziem obligaati nopirkshu deeli, tieshi taad kaa veelos- vislabaak tumshi sarkanu un sudrabotus zaabakus..
bet vasara ir lieliska, lai gan ieprieksh taa nelikaas, bet esmu iejutusies- ilga guleeshana, brokastis, tv, laiskoshanaas pa gultu, vienvaard sakot- atpuuta! =) vakar biju "iipashajaa vietinjaa" kjiishezeraa un peec tam braucu uz vecriigu- izteereet Ls, tad atkal maajaas un veel shampanietis, kas tiek dzerts katru vakaru, kad ASV ir Latvijaa =) vakar atveda man baigi smukos dzhemperiishus, vnk dieviigus un daudz, daudz zekju ar asv karodzinjiem- taas man ved katru reizi, entaas kaudzes, kad ASV brauc uz Latviju.. vislabaak man patiik, ka manis deelj ritiigi nopuulas, lai taas zekjes dabuutu, jo ir jaabrauc 80km uz mazu veikalinju, kur taas paardod =D

p.s.- shodien un visu naakamo dienu esmu maajaas viena- fantastiski un veel man atstaata nauda, kas parasti ir 5Ls, bet shoreiz shis cipars jaasareizina ar 4, jee, vareeshu pieeesties =)

p.p.s- ir sajuuta, ka esmu iemiileejusies, bet nevaru atshifreet kuraa, jo naf nemazaakaas sajeegas =D interesanti, ne?

21:55 - taa vinjsh i'

2
PASSIONATE LOVER. You love to love, always looking
for a relationship. You cannot live without it.
Your lover must be passionate and you want
that you and your partner melt into each other.
He should not try to take the domination .
You dont want a relationship without passion,
and the sexuality plays a big part. The first
moment you meet him is one of the most
important. There has to be something between
you , you cannot explain. From the first moment
on everything must fix. But when this passion
disappears you disappear to. For you it is
better to leave than to see your love
restrained.



~THE big LOVE TEST!! What do you need? With PICS! For girls and boys!~
brought to you by Quizilla

22:29 - kaazas

baac, mamma tiko piezvaniija un pastaastiija, kaa iet kaazaas! kaazas esot bijushas kaa filmaas, nu taadas, kaa tikai miljonaari var atljauties- ar pili, balli un visu paareejo.. balle nakts garumaa, brokastis, pusdienas un vakarinjas, uz katru pasaakumu cits teerps, sabiedriibas kreejums.. baac, es ar' taa gribu! limuziinus, tuukstoshiem ziedu, kleitu, kas daargaaka par jaunaako mercedes, medusmeenesi sazin kur, maaju, kuraa var apmaldiities un miiloshu viiru pie saaniem!
iisteniibaa pietiktu ar miiloshu viiru, labi apmaxaatu darbu, 2 lieliskiem beerniem, maaju pie juuras un veel vasarniicu, protams, sapnju mashiinu, kur ta es bez mashiinas =P
nu jaa, bet kaazas es gribeetu taadas ar veerienu!
lai vinjiem veicas!
Powered by Sviesta Ciba