skumjaa_feja - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
skumjaa_feja

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

trakums ar mani Nov. 7th, 2005|08:30 pm

skumjaa_feja
Tik bieži ir brīži kad iedomātais prieks izgaist kā ar rokas mājienu, jo paredzēto notikumu gaitu izjauc pavisam ne paredzēts notikums kā piemēram zvans vai ziņa.
Grrrrrr...... pavisam noteikti cilvēks ir apjucis vai pat sašļucis un šo sejas vai sajūtu izteiksmi nespētu attēlot un pat izprast cilvēka būtības pārdzīvojumu neviens , kas pat vēlētos iedziļināties. Tas ir pavisam noteikti viss orģinālākais būtības sejas spogulis...sāpes, kas slīgst neziņā un sāpe , kas smeldz un tai pašā laikā rauj sirdi uz pusēm, kā vairāki cikloni plosītos sirdī censtdamies izraut ar vien lielāku gabalu no tās. Baisi. Bet patiesi šie vārdi skan no sirds dziļumiem, kas kā izslāpušas mutes kauc pēc vārdiem kas viņas remdētu.
Izsalkums , kas kliedz pēc apmierinājuma , bet tā nav kā nav....
Dodiet jel padomu, ko lai dara izmisusi sirds! Vai sāpe vai izmisums vai kas?/
Pārāk daudz jautājumu un pārāk maz norāžu uz atbildēm , lai tās gūtu , lai cik bēdīgi tas būtu. Bet ziniet ko mana sirds nav vēl mirusi atkal, tā vel gaida , tā vel cer..... varbūt tas notiks.
Kā riebjas muļķīgas cerības un iedomas , kas vispār pasargā mūsu vājo nervu sistēmu no visa, kas pastāv kā mūsu vairogs.
Es vnk vēlos būt kāda, kādam vajadzīga un tas ir viss , pēc tam kā jau zināms pēc zvaigznēm es būšu uzticīga līdz nelabumam! Vai tiešām nav neviena kurš būtu pelnī`jis manu saucamo uzticību un iekāri, apmaiņā pret to ka man viņš ir.
Atkal šis muļķības , kas jaucās prātā liekas ka man tumsonība nav izdzēsusi šo manu īpašību- cerēt , cerēt atkal un vēlreiz gaidīt; par to es sevi nīstu, jo esmu naiva tajā ziņa , ka domāju -ceru =ka varbūt!
Tās ir tikai domas , bet tomēr!
Mīla ir tikai iedomu un fantāziju apvienojumu auglis ,kas top mūsu prātos.
Tikai sāpes.
Es viņu mīlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tā ir tikai šī brīža iedoma, bet tomēr tā mani plosa un lai tiktu no tās vaļā man ir jātiek ar to galā- jācīnās!
Lai jupis tevi rāvis es tevi gribu, varbūt neesmu gatava tava veida iedomātajām attiecībām , bet tomēr man vajag kādu ! Kaut vai tevi!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: