Par šo un to - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 5., 2009


[info]skudra17:17 - Brīvdienas ir pārāk īsas
Pēc katrām brīvdienām, kas šajos mēnešos ir gadījušās daudz un uzreiz pa 4ām dienām, katru reizi šķiet, ka brīvdienas ir pārāk īsas!
šo brīvdienu kontā ir pabeigta siltumnīca milzu izmēros un rekordīsā laikā (tā pati, ko iesākām iepriekšējajās brīvdienās), lai gan es tik vien kā palīdzēju izritināt plēvi, manā pārziņā bija mazo cilvēku izklaides un nodarbināšana, ko principā veicu godam - kļūstu par profesionāli :D Un vispār - tik forši abi mazie cilvēki sadzīvoja, neskatoties uz to, ka vienam ir gandrīz 6, bet otram gandrīz 2 gadi, nebija tā, ka lielais sūdzētos par to, ka sīcis pakaļ velkas, bet tieši otrādi - sīcis tika uzmanīts, uzpasēts utt. Prieks bija skatīties! Un patiesībā abiem sīkajiem tas arī bija forši, jo sīkais mācījās spēlēties kopā, dalīties, ko viņš absolūti nepieprot tīri sava vecuma dēļ, šāda opcija viņam vēl nav download'ēta, bet lielais mācījās uzņemties atbildību, rūpes utt. bija pat prieks skatīties, kā šamie sadzīvo.

Tad vēl ir noritējis sagatavošanās mēģis pirmdienas pasākums un veiksmīgi pārdzīvots pirmdienas pasākums Esplanādē.

visa šī rezultātā šorīt bija koma, noberztas kājas, stīva mugura un totāls spēka izsīkums un šis dienas darāmo darbu saraksts tiek pārnests uz rītdienu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba