skropstutussa ([info]skropstutussa) wrote 15. Marts 2011, 22:56
Kalnu mārītes lidojums
Brīvdiena. Lācēns no rīta agri cēlās uz skolu, es tikai kko pa miegam pamanīju. Hmm... šodiena pagāja miegojoties un neko nedarot, tikai uz vakaru pameklēju bildes projektam. Rīt būs jāsaņemas un jāizdara vairāk.
Pirms brīža mani pārņēma milzīgi izmisīga vēlme pēc jaunām grāmatām, pēc jaunām grāmatu kaudzēm, kā senāk. Grāmatām obligāti nav jābūt jaunām kā jaunām, bet jaunām man. Sastādīju sarakstu, ko Latvijā vajadzēs nopirkt, bet tas vēl ilgi.. Vairāk pievērsos Latviešu literatūrai un šim tam no klasikas, ko vēl neesmu izlasījusi. Patiesībā, es daudz neesmu izlasījusi.
Pietiks par grāmatām. Sāpīga tēma.
No rīta sāku rakstīt Aijai vēstuli, bet pie pirmā teikuma man palika slikti un tā nekas nav uzrakstīts. Būs jāmēģina tagad, varbūt pat sanāks pastā sūtāmā vēstule. Pagaidām ir tikai doma par virtuālo.
Arī Aija ir sāpīgs temats. To varbūt citreiz.
Tagad pie vēstules un tad ieritināšos blakus Lācēnam, kas visu laiku rūc, ka traucēju lasīt viņa viduslaiku pasakas par dziedniekiem.
* Ļoti ne par tēmu - lasot Geo radās Gada vārds: Afrofiziķis.
Es nezinu vai to jau teicu, jo pēdējā laikā nodomātais/nosapņotais/redzētais tik ļoti iespiežas realitātes sajūtās, ka nesaprotu, kas ir pateikts, kas ir redzēts un kas domāts.
Beidzu!


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.